Houten taatsdeuren | Deurenspecialist Simon Maree | Volledig ontzorgd

Houten taatsdeuren

Onze houten taatsdeuren zijn niet alleen ruimtebesparend, maar geven uw woning ook nog eens een luxe uitstraling. Deze elegante deuren draaien om hun verticale as en kunnen zowel naar links als naar rechts geopend worden. Een fraaie zeer functionele oplossing dus. Ook het op maat laten maken van houten taatsdeuren kunt u aan onze specialisten toevertrouwen. Kom gerust eens langs bij onze showroom ter inspiratie.

Soorten taatsdeuren

Taatsdeuren zijn draaibare wanden. In gesloten toestand zijn de houten taatsdeuren vrijwel onzichtbaar. In open toestand geven de taatsdeuren een prachtige toevoeging aan de ruimte. Naast houten taatsdeuren leveren wij ook andere soorten taatsdeuren.

Wij leveren onder andere:

  • Houten Taatsdeuren;
  • Stalen Taatsdeuren;
  • Aluminium Taatsdeuren;
  • Eiken Taatsdeuren.

Houten Taatsdeuren Taatsdeur Simon Maree Deurenspecialist Website Image Banner

Houten Taatsdeuren op maat

De specialisten van Simon Maree kunnen taatsdeuren op maat maken. Naast onze uitgebreide showroom beschikken we over een uitgebreide werkplaats. Pure vakmensen zijn hier dagelijks bezig met het bewerken van verschillende type deuren. Ook het perfect afhangen van taatsdeuren is voor onze specialisten geen probleem.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze houten taatsdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie taatsdeuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?