Robuust en strak met dubbele taatsdeuren en opdekdeuren

De aankoop van een twee onder één kap woning was net rond en familie Maat uit Rijnsburg plande gelijk al een grote verbouwing in voor hun nieuwe woning. Het gehele interieur wilden zij renoveren en hierbij hoorde dan ook nieuwe binnendeuren waaronder een dubbele taatsdeur.

Vanaf de hal naar de keuken tot aan de slaapkamers toe wilden zij nieuwe deuren hebben. In de showroom kozen ze voor de steellook dubbele taatsdeur en stompe deuren van Weekamp. Daarnaast wilden ze voor de slaapkamers de opdekdeuren van Svedex geplaatst hebben.

 

 

Dubbele taatsdeuren als blikvanger

De dubbele taatsdeuren van Weekamp verbind de gang met de eetkamer en woonkamer. Dit zijn op maat gemaakte MDF-deuren die afgelakt zijn in het zwart. Door de mat zwarte stang is de deur goed te bedienen, daarnaast oogt het ook luxe en chique. De robuuste uitstraling word verder verrijkt door de combinatie met de eikenhouten planken op de vloer.

De taatssystemen voor deze dubbele deuren worden geplaatst op vloer en afgewerkt plafond. De wanden van de sponning zijn hiervoor gestuct en gesaust zodat de afwerking compleet is.

 

Zwarte stompe deuren in de keuken

De keuken was een belangrijk onderdeel van de renovatie. De robuuste en strakke stijl van inrichting wilden ze hier ook doortrekken. De bergingsdeur en de deur van de meterkast wilden ze dan ook in het zwart hebben met houten kozijnen en mat zwarte scharnieren. De stompe deuren van Weekamp zijn in het zwart afgelakt en maken in combinatie met de deurkruk in rvs de uitstraling in de keuken echt compleet.

Moderne opdekdeur met strakke lijnen

Op de bovenverdieping waar de badkamer en de slaapkamers zijn, mochten de bestaande opdekdeuren vervangen worden. De oude opdekdeuren waren namelijk vergeeld en versleten. Hiervoor wilde de familie de lijndeuren van Svedex met dezelfde deurkruk in rvs. De bestaande metalen kozijnen en paumelles werden hergebruikt. Het zorgde hier echt voor een ruimtelijker en modernere uitstraling.

Simon Maree Deurenspecialist Gouden Brass Deur Steel Look Deuren Rotterdam website image

Uw interieur opfrissen met binnendeuren?

Naast deze binnendeuren hebben we nog diverse alternatieven. Ontdek hier onze binnendeuren of maak een afspraak in één van onze showrooms. Onze adviseurs denken met u mee bij de keuze van uw nieuwe binnendeur.

MEER DEUREN BEKIJKEN   Afspraak maken

 

 

Terug naar overzicht