Schuifdeuren buiten

U bent op zoek naar een schuifdeur voor buiten? Een schuifdeur als buitendeur is niet alleen een eyecatcher, maar kent ook veel praktische voordelen. Zo zorgt een schuifdeur voor extra lichtinval in uw woning, nemen ze zeer weinig plek in (geen draaicirkel) en verbinden ze uw woning met uw tuin.

Schuifdeuren met glas

Een glazen schuifdeur straalt klasse uit en geeft u extra goed zicht op uw tuin. Daarnaast heeft het ook een uitnodigend effect en sluit een glazen schuifdeur een ruimte af zonder het gevoel dat u opgesloten zit. Glazen schuifdeuren zijn simpelweg een meerwaarde voor iedere woning. 

Persoonlijk advies

We hebben schuifdeuren voor ieder interieur, zodat we samen altijd een schuifdeur vinden die past bij uw smaak, levensstijl en wensen. Persoonlijk advies is waar wij van Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. 

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?