Schuifdeuren buiten

U bent op zoek naar een schuifdeur voor buiten? Een schuifdeur als buitendeur is niet alleen een eyecatcher, maar kent ook veel praktische voordelen. Zo zorgt een schuifdeur voor extra lichtinval in uw woning, nemen ze zeer weinig plek in (geen draaicirkel) en verbinden ze uw woning met uw tuin.

Schuifdeuren met glas

Een glazen schuifdeur straalt klasse uit en geeft u extra goed zicht op uw tuin. Daarnaast heeft het ook een uitnodigend effect en sluit een glazen schuifdeur een ruimte af zonder het gevoel dat u opgesloten zit. Glazen schuifdeuren zijn simpelweg een meerwaarde voor iedere woning. 

Persoonlijk advies

We hebben schuifdeuren voor ieder interieur, zodat we samen altijd een schuifdeur vinden die past bij uw smaak, levensstijl en wensen. Persoonlijk advies is waar wij van Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. 

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

 

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen