Over ons

Wat in 1923 begon als klein een timmerbedrijf is uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van high-end binnendeuren, buitendeuren en schuifdeurkasten. Simon Maree is hét adres waar u moet zijn als u op zoek bent naar een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting. Het familiebedrijf waar timmerman Simon Maree en adviseur Sam Maree nog steeds werkzaam zijn beschikt inmiddels over een uitgebreid team van specialisten.

Naast de showrooms in Berkel en Rodenrijs, Almere en Cruquius beschikt Simon Maree ook over een eigen montageteam en een eigen timmerbedrijf waardoor ook het op maat laten maken en afhangen van deuren mogelijk is. U kunt ook in Cruquius en in Almere dezelfde kwaliteit, kennis en vakmanschap van ons verwachten. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega's.

Kernwaarden

Door de jaren heen is er een duidelijke bedrijfscultuur ontstaan dat zich uit in vijf kernwaarden:

  • Oprecht betrokken
  • Leveren van kwaliteit
  • Volledig ontzorgen
  • Maatwerk
  • Nazorg

 Lees meer over onze historie

 

 

Het team

Het team bestaat uit verschillende medewerkers met ieder zijn of haar eigen specialisme van de verkoop, marketing en procesbeheersing tot aan de timmermannen en directie toe. 

Lees meer over het team

 Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

 

Vacatures

Een uitdagende baan bij een exclusieve deurenspecialist? Sluit je aan bij ons hechte team als timmerman of stagiair marketing! Het is ook mogelijk om een open sollicitatie in te sturen! Ons bedrijf is groeiende en hierbij zijn wij altijd op zoek naar goed personeel.

Lees meer over onze vacatures

 

Sponsoring

Wij zijn lokaal betrokken en dragen graag een steentje bij aan verenigingen en projecten. Zo zijn wij al jarenlang een vertrouwde partner voor voetbalvereniging TOGB. Daarnaast ondersteunen wij nog enkele andere verenigingen en projecten.

Lees meer over onze sponsoring

  

Referenties

Niet alleen voor ons is het fijn om goede referenties te krijgen. Ook voor u als klant is het fijn om te lezen met wat voor soort bedrijf u te maken heeft.

Lees meer over onze referenties