Over ons

Het familiebedrijf

In 1923 is familiebedrijf Simon Maree van start gegaan. Een klein timmerbedrijf in Berkel, bestaande uit opa Maree en de twee ooms Maree. Met drie man vertegenwoordigen zij het timmerbedrijf en wordt de basis gelegd voor een mooie toekomst. Dit timmerbedrijf is uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van binnendeuren, buitendeuren, kasten en kamers en suite.

Lees meer over het familiebedrijf

 

 

Het team

Het team bestaat uit verschillende medewerkers met ieder zijn of haar eigen specialisme.

Sam Maree - Verkoper en adviseur in de showroom (eigenaar)
Simon Maree - Timmerman (eigenaar)
Wilco - Timmerman
Peer - Timmerman
Barry - Timmerman
Fabian - Monteur
Arno - Monteur
Berney - Monteur
Marcel - Monteur
Daan - Onderhoud werkplaats
Maria - Styling en adviseur in de showroom
Anne - Gastvrouw
Marvin - Verkoper en adviseur in de showroom
Joey - Verkoper en adviseur in de showroom
Patrick - Verkoper en adviseur in de showroom

Lees meer over het team

 

Vacatures

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan bij een exclusieve deurenspecialist? Het is mogelijk om een open sollicitatie in te sturen! Ons bedrijf is groeiende en hierbij zijn wij altijd op zoek naar goeie mensen.

Lees meer over onze vacatures

 

Sponsoring

Wij zijn lokaal betrokken en dragen graag een steentje bij aan verenigingen en projecten. Zo zijn wij al jarenlang een vertrouwde partner voor voetbalvereniging TOGB. Daarnaast ondersteunen wij nog enkele andere verenigingen en projecten.

Lees meer over de sponsoring

 

Regio

Onze klantenkring strekt zich uit over de Randstad. Vooral bewoners van nieuwbouwwijken en bestaande bouw uit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker-Nootdorp en Bleiswijk kopen hun deur bij Simon Maree in Berkel. Zij slagen voor de aankoop van voordeuren, achterdeuren en binnendeuren bij de Deurspecialist.

Lees meer over de regio

  

Referenties

Niet alleen voor ons is het fijn om goede referenties te krijgen. Ook voor u als klant is te lezen met wat voor soort bedrijf u te maken heeft.

Lees meer over onze referenties