Over ons

Het familiebedrijf

In 1923 is familiebedrijf Simon Maree van start gegaan. Een klein timmerbedrijf in Berkel, bestaande uit opa Maree en de twee ooms Maree. Met drie man vertegenwoordigen zij het timmerbedrijf en wordt de basis gelegd voor een mooie toekomst. Het werk wordt in die tijd verricht voor het katholieke gedeelte van het dorp. Na een aantal jaren begint Simon Maree als timmerman in het timmerbedrijf.

Lees meer over het familiebedrijf

 

 

Het team

Het team bestaat uit verschillende medewerkers met ieder zijn of haar eigen specialisme.

Sam Maree - Verkoper en adviseur in de showroom (eigenaar)
Simon Maree - Timmerman (eigenaar)
Wilco Visser - Timmerman
Peer van der Burg - Timmerman
Barry de Kruijf - Timmerman
Daniel Altena - Timmerman
Daan Mak - Onderhoud werkplaats
Marvin Hendriks - Verkoper en adviseur in de showroom
Joey Altena - Verkoper en adviseur in de showroom
Maria Maree - Styling en adviseur in de showroom
Annemieke Huisman - Boekhoudster

Lees meer over het team

 

Sponsoring

Wij zijn lokaal betrokken en dragen graag een steentje bij aan verenigingen en projecten. Zo zijn wij al jarenlang een vertrouwde partner voor voetbalvereniging TOGB. Daarnaast ondersteunen wij nog enkele andere verenigingen en projecten.

Lees meer over de sponsoring

 

Regio

Onze klantenkring strekt zich uit over de Randstad. Vooral bewoners van nieuwbouwwijken en bestaande bouw uit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker-Nootdorp en Bleiswijk kopen hun deur bij Simon Maree in Berkel. Zij slagen voor de aankoop van voordeuren, achterdeuren en binnendeuren bij de Deurspecialist.

Lees meer over de regio

 

Eerlijk advies

Bij Deurenspecialist Simon Maree in Berkel geven wij een eerlijk advies bij de aankoop van uw deur, kamer en suite en schuifkast.

Lees meer over een eerlijk advies

 

Referenties

Niet alleen voor ons is het fijn om goede referenties te krijgen. Ook voor u als klant is te lezen met wat voor soort bedrijf u te maken heeft.

Lees meer over onze referenties