Werken bij Simon Maree

We zijn een sterk groeiend en hecht familiebedrijf gevestigd in Berkel en Rodenrijs. In 1923 is familiebedrijf Simon Maree van start gegaan. Een klein timmerbedrijf in Berkel, bestaande uit opa Maree en de twee ooms Maree. Met drie man vertegenwoordigden zij het timmerbedrijf en werd de basis gelegd voor een mooie toekomst. Dit timmerbedrijf is uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van binnendeuren, buitendeuren en kamers en suite.

Naast de showrooms in Berkel en Rodenrijs, Almere en Cruquius beschikt Simon Maree ook over een eigen montageteam en een eigen timmerbedrijf waardoor ook het op maat laten maken en afhangen van deuren mogelijk is. U kunt in Cruquius en in Almere dezelfde kwaliteit, kennis en vakmanschap van ons verwachten als onze hoofdvestiging in Berkel en Rodenrijs.

 

 

 

 

Werken bij Simon Maree 

 

Blogs

Interview Wilco en Arno

Interview Wilco en Arno

"Je krijgt veel waardering voor je werk"

Lees interview

 

 

Showrooms

Voor het beste advies en een uitgebreid overzicht van onze producten bent u van harte welkom in één van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs, Almere of Cruquius (Haarlem). Onze producten staan overzichtelijk gepresenteerd en één van onze adviseurs voorziet u graag van de juiste informatie. De showrooms worden regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Zo blijft Simon Maree altijd actueel.

In onze showrooms staat een ruim aanbod van deuren gepresenteerd. Naast dit uigebreide aanbod is het ook mogelijk om in overleg met u een deur of gevel geheel op maat te ontwerpen. Wij beschikken ook over een eigen timmerbedrijf, zo kunnen we ook het op maat laten maken van deuren voor u verzorgen. Onze deuren kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen, smaak en levensstijl.

 

 

 

Vacatures

Ons bedrijf is groeiende en hierbij zijn wij altijd op zoek naar goed personeel. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Zoekt u een uitdagende baan bij een exclusieve deurenspecialist? Sluit je dan aan bij ons hechte team als werkvoorbereider, timmerman of als verkoper. Het is ook mogelijk om een open sollicitatie in te sturen! Bekijk onze vacatures hieronder.

 

Vacature Commercieel Adviseur Verkoper 4
Vacature Commercieel Adviseur)

Bekijk vacature

Simon Maree Deurenspecialist Showroom Cruquius DSC01508
Vacature Gastheer / Gastvrouw

Bekijk vacature

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Plaatsen Timmerman Afhangen Voordeur DSC02819
Vacature Schilder (ZZP)

Bekijk vacature

 

 

Solliciteren?

Solliciteren voor een functie binnen ons bedrijf? Neem dan snel contact met ons op via 010 - 511 59 05 of mail je CV naar sam@simonmaree.nl

Solliciteren