Staal look opdekdeuren

Stalen binnendeuren met glas zorgen voor een industriële uitstraling en passen in ieder interieur. Een stalen deur vereist echter een afgewerkte sparing. Een goed en voordelig alternatief zijn staal look opdekdeuren. Deze kunnen we uw huidige kozijnen plaatsen maar zorgen toch voor enorme een verandering van uw interieur. Onze staal look opdekdeuren zijn niet alleen betaalbaar maar ze zijn ook altijd afgewerkt met een krasvaste UV-bestendige lak.

Breed assortiment opdekdeuren

Simon Maree biedt u een ruim assortiment opdekdeuren in veel verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld met glas. De opdekdeuren van Svedex zijn voornamelijke erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting. Onderstaande video geeft u meer uitleg en toont een deel van ons assortiment opdekdeuren.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Als u kiest voor een van onze opdekdeuren met glas bieden wij u ook een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de deur en uw bijpassende deurkozijn een harmonisch geheel vormen met uw interieus.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie Svedex deuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}