Kamer en suite kopen in regio Den Haag

Op zoek naar een kamer en suite en woont u in de regio Den Haag? Simon Maree helpt u graag. Simon Maree is een specialist op het gebied van kamer en suite. Voor het beste advies en een uitgebreid overzicht van onze producten bent u van harte welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Ook hebben wij showrooms in Almere en Cruquius (Haarlem). Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met passie voor het vak die zorgen voor prachtig op maat gemaakte kamer en suites. 

 

Kamer en suite in regio Den Haag

Onze jarenlange ervaring en vakkennis zorgt ervoor dat wij een kamer en suite kunnen plaatsen in de gewenste kwaliteit. Vele inwoners in omgeving Den Haag, Leidschendam, Scheveningen en Voorburg hebben hun kamer en suite al door ons laten plaatsen. Het geeft een prachtig gezicht aan uw woonkamer. Een absolute eyecatcher.

Kamer en suite op maat

In onze eigen werkplaats kunnen we de kamer en suite volledig op maat maken. Wij ontwerpen en bouwen de kamer en suite volledig zelf en laten het aansluiten op uw wensen. Details, materiaal, hoekprofielen, grepen en sluitwerk wat weer aansluit bij uw interieur en smaak.

Bijpassende wensen voor uw kamer en suite

Simon Maree combineert ambacht met de techniek van nu en ontwerpt en bouwt de kamer en suite volledig aansluitend op uw wensen. Zo zorgen we er samen voor dat de kamer en suite past bij uw wensen en woning.

Wilt u meer informatie over kamer en suite, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Simon Maree is onder andere werkzaam in regio:

  • Rotterdam
  • Hillegersberg
  • Voorburg
  • Capelle aan den Ijssel
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Nootdorp
  • Leidschendam
  • Delft
  • Pijnacker

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze kamer en suite? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?