Kamer en suite kopen in regio Den Haag

Op zoek naar een kamer en suite? Simon Maree helpt u graag. Onze showroom is gevestigd in Berkel, maar we zijn veel werkzaam in regio Den Haag. Simon Maree is een specialist op het gebied van kamer en suite. Ervaren medewerkers met passie voor het vak zorgen voor prachtig op maat gemaakte kamer en suite.

Bezoek showroom

Kamer en suite in regio Den Haag

Vele inwoners in omgeving Den Haag, Leidschendam, Scheveningen en Voorburg hebben hun kamer en suite al door ons laten plaatsen. Het geeft een prachtig gezicht aan uw woonkamer. Een absolute eyecatcher.

Bijpassende wensen voor uw kamer en suite

Iedere kamer en suite wordt bij ons op maat geleverd en gemonteerd. Het maken van de kasten is puur handwerk, waarbij stijl en opbergruimte gecombineerd worden.

Kamer en suite op maat

In onze eigen werkplaats kunnen we de kamer en suite volledig op maat maken. Wij ontwerpen en bouwen de kamer en suite volledig zelf en laten het aansluiten op uw wensen. Details, materiaal, hoekprofielen, grepen en sluitwerk wat weer aansluit bij uw interieur en smaak.

Een kamer en suite naar uw wensen

Bij Simon Maree kunt u uw wensen voor kamer en suite doorgeven. Wij leveren kamer en suite in alle afmetingen en in de stijl en sfeer die bij uw woning passend is.

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Simon Maree is onder andere werkzaam in regio:

  • Rotterdam
  • Hillegersberg
  • Voorburg
  • Capelle aan den Ijssel
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Nootdorp
  • Leidschendam
  • Delft
  • Pijnacker

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze kamer en suite? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen