Opdekdeuren met glas

Opdekdeuren met glas zijn stijlvolle deuren die elk interieur sieren. Onze opdekdeuren zijn niet alleen betaalbaar, ze zijn ook altijd afgewerkt met een krasvaste UV-bestendige lak.

Breed assortiment Opdekdeuren

Simon Maree biedt u een ruim assortiment opdekdeuren in veel verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld opdekdeuren met glas, opdekdeuren met freeslijnen, opdekdeuren met panelen. Hiervoor werken wij met diverse merken waaronder Svedex, Albo deuren en meer. De opdekdeuren met glas van Svedex zijn voornamelijk bekend vanwege kun krasvaste UV-bestendige superlak waarmee ze doorgaans worden afgewerkt vanuit de fabriek. Belangrijk om te vermelden dat een opdekdeur gekenmerkt wordt door een extra rand dat enigszins uitsteekt en op het kozijn valt. Opdekdeuren met glas worden met paumelle scharnieren aan het kozijn bevestigd en hebben dan ook maar één draairichting.

Opdekdeur met Glas Albo Deuren Staal look binnendeur Opdekdeur Simon Maree Deurenspecialist Albo deuren 490 Simon Maree Deurenspecialist Website Image Banner

Glassoorten voor Opdekdeuren

Het mooie aan een deurenspeciaalzaak is dat wij uw deur volledig kunnen samenstellen naar uw smaak en stijl. Tijdens het gesprek in de showroom bespreekt u met de adviseur alle opties voor het personaliseren van uw opdekdeuren. Zo kunt u kiezen uit diverse merken, ontwerpen, afwerkingen, profileringen. De glassoorten die u kunt selecteren zijn: matglas, rookglas, blankgals, chinchilla en meer. Uiteraard is het ook mogelijk om bijpassend deurbeslag te selecteren. Onderstaande video geeft u meer uitleg en toont een deel van ons assortiment opdekdeuren.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Als u kiest voor een van onze opdekdeuren met glas bieden wij u ook een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de deur en uw bijpassende deurkozijn een harmonisch geheel vormen met uw interieus.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie Svedex deuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?