Klassieke voordeuren | Door vakmensen | Deurenspecialist Simon Maree

Sinds 1923

Voordeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Voordeur Intro Rooster

Klassieke voordeuren

Uw voordeur geeft uw huis een eerste indruk. Met een klassieke voordeur van Simon Maree zorgt u ervoor dat dit een goede indruk is. We beschikken over groot assortiment klassieke voordeuren. U kunt oneindig variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, enz. Zo vinden we altijd een klassieke voordeur die past bij uw smaak en woning. Twijfel of uw idee haalbaar is? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

MODERNE, LANDELIJKE OF KLASSIEKE VOORDEUR

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. Zo dus ook diverse klassieke voordeuren. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap. 

Functionele klassieke voordeuren

Naast het esthetische aspect van klassieke voordeuren, is functionaliteit van essentieel belang. Het hele jaar door monteren we klassieke voordeuren, en onze ervaren timmermannen hebben een diepgaande kennis van deze producten. Onze klassieke voordeuren en buitendeuren zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook optimale isolatie tegen tocht en vocht.

Klassieke Voordeur Simon Maree Deurenspecialist Website Image Banner

Bovendien zijn al onze voordeuren voorzien van het hoogwaardige politiekeurmerk, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw woning. Als extra beveiligingsmaatregel zijn onze klassieke voordeuren ook verkrijgbaar met het nieuwste veiligheidsbeslag, inclusief driepuntssloten en anti-kerntrek beslag.

Montage van klassieke voordeuren

Bij Simon Maree zorgen we voor een zorgeloze ervaring bij het monteren van klassieke voordeuren. Ons ervaren team van vakmensen staat garant voor kwaliteit in deurmontage. We passen indien nodig het kozijn aan of monteren een nieuw buitendeurkozijn voor een perfecte pasvorm. Daarnaast plaatsen we driepuntsluiten voor extra veiligheid.

Na installatie testen we de deur zorgvuldig om te verzekeren dat deze soepel opent en sluit en dat de sloten correct werken. Alleen als alles naar tevredenheid is, leveren we het project op. Simon Maree biedt niet alleen kwaliteit tijdens de installatie, maar staat ook na de installatie klaar om ervoor te zorgen dat uw voordeur aan uw wensen voldoet. Ontzorgen zit in ons DNA.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze klassieke voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Klassieke voordeuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?