Opdekdeuren vervangen Lansingerland

Bent u op zoek naar opdekdeuren voor uw woning in Lansingerland? Dan heeft u bij ons diverse opties om de binnendeuren in uw woning naar eigen interieur te stylen. Opdekdeuren zijn al jaren niet weg te denken bij bestaande bouw maar ook bij nieuwbouwwoningen. Wij zien de laatste jaren de trend opkomen waarbij opdekdeuren vernieuwd of vervangen worden voor kamerhoge binnendeuren, taatsdeuren, schuifdeuren of stalen deuren. Bent u benieuwd wat voor u mogelijk is in Bleiswijk, Berkel of Bergschenhoek? Bezoek onze showroom in Berkel en Rodenrijs.

 

 

Het vernieuwen van de opdekdeuren is een voordelige en praktische optie. De nieuwe opdekdeuren plaatsen we namelijk in de bestaande metalen kozijnen. U heeft ook in opdekdeuren veel keus waaronder staal look opdekdeuren, moderne opdekdeuren met glas maar ook klassiekere opdekdeuren van Svedex, Weekamp en Albo waardoor u werkelijk een breed assortiment.

Svedex opdekdeuren

Heeft uw woning een klassieke inrichting? Wij beschikken over een groot assortiment Svedex binnendeuren. Wilt u een binnendeur met glas of een deur zonder glas, met vier panelen? Of wilt u traditionele lijnen terug laten komen? Misschien geeft een deur met glas-in-lood de authentieke uitstraling die u wenst? Bij Simon Maree heeft u keuze genoeg voor elk interieur.

 

 
Plafondhoge deur

Een plafondhoge deur is een goede keuze als u nog een stalen of aluminium kozijn heeft met opdekdeur. Doordat de deur kamerhoog is, hoeft u het bovenlicht niet dicht te maken en te stucen. Dit scheelt veel breekwerk en resulteert in een fraai en strak resultaat. Deze deuren zijn ideaal om een moderne look te geven aan je interieur.

 
Taatsdeuren

Een taatsdeur is een deur die naar beide kanten open draait. Bij een taatsdeur zijn er geen deurposten of kozijnen. Het scharnier word namelijk op de vloer en plafond bevestigd. Hierdoor oogt uw woning luxer en modern. Taatsdeuren worden veelal in het zwart gemaakt van diverse materialen zoals staal, aluminium of hout. Echter zijn er andere kleuren mogelijk, zoals bronzen taatsdeuren of grijze taatsdeuren. Met onze taatsdeuren bespaart u dus niet alleen ruimte, maar creeërt u tevens een andere look.

 
Stalen deuren

Stalen deuren met glas passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek en zijn ook nog eens functioneel. Stalen glazen binnendeuren zijn simpelweg een meerwaarde voor iedere woning. 

 
Steel look deuren

Staal look deuren met glas zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Niet gek, want industriële schuifdeuren met glas stralen kracht en klasse uit. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Deze binnendeuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek en zijn ook nog eens zeer functioneel. Het zijn strak ogende blikvangers in ieder interieur. Onze steel look deuren openen volledig geluidloos en worden voorzien van gepatenteerde onzichtbare scharnieren. 

 

 
Schuifdeuren

Een schuifdeur kan verschillende ruimtes binnen uw woning met elkaar verbinden. Glazen schuifdeuren geven helemaal een extra ruimtelijk effect. Binnenschuifdeuren passen in vrijwel ieder interieur. Samen vinden we de binnenschuifdeur die past bij uw smaak en woning. Al deze opties kunt u bespreken met onze adviseurs in onze showroom in Berkel en Rodenrijs

 

 
Moderne binnendeuren

Een strakke afwerking voor uw moderne interieur? Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment aan moderne binnendeuren, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Als u kiest voor een van onze opdekdeuren met glas bieden wij u ook een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de deur en uw bijpassende deurkozijn een harmonisch geheel vormen met uw interieus.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}