Voordeur vervangen in Zaandam

Simon Maree helpt u graag met het adviseren en het installeren van een nieuwe voordeur. Middels ons eigen team aan timmermannen meten en monteren wij uw deuren op maat. Woont u in regio Zaandam, Purmerend, Wormerveer of Beverwijk? Neem een kijkje in onze showroom in Cruquius en ontdek ons hele assortiment van moderne, landelijke en klassieke voordeuren.

 

 

 

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw voordeur staan wij nog voor u klaar!

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

Voor zowel moderne, landelijke en klassieke buitendeuren bent u bij ons op het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit honderden deurmodellen die wij bij u kunnen monteren. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 

Inbraakbestendig met stijl

Naast stijlvol moeten voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze voordeuren altijd tocht en vochtvrij. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. Onze voordeuren beschikken allemaal over het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid.

 

Simon Maree Deurenspecialist Voordeuren Modern Klassiek Landelijk website image

Voordeur naar uw smaak

Uw voordeur geeft uw huis een eerste indruk. Gaat u voor een massief hardhouten voordeur? Of toch een strakke aluminium deur? Bij Simon Maree heeft u oneindig veel keus. U kunt variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, zodat u altijd een voordeur vindt past die bij uw smaak en woning.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}