Opdekdeuren vervangen in regio Haarlem

Wilt u uw huidige opdekdeuren vervangen of vernieuwen in de regio Haarlem? U hebt bij ons diverse opties om de binnendeuren in uw woning naar eigen smaak te brengen. Opdekdeuren zijn al jaren niet weg te denken bij bestaande bouw maar ook bij nieuwbouwwoningen. Wij zien de laatste jaren de trend opkomen waarbij opdekdeuren vernieuwd of vervangen worden voor kamerhoge binnendeuren, taatsdeuren, schuifdeuren of stalen deuren. Maak een afspraak en bezoek onze nieuwe showroom in Cruquius.

 

 

Het vernieuwen van de opdekdeuren is een voordelige en praktische optie. De nieuwe opdekdeuren plaatsen we namelijk in de bestaande metalen kozijnen. U heeft ook in opdekdeuren veel keus waaronder staal look opdekdeuren, moderne opdekdeuren met glas maar ook klassiekere opdekdeuren van Svedex, Weekamp en Albo waardoor u werkelijk een breed assortiment.

Svedex opdekdeuren

Svedex binnendeuren zijn betaalbare stijldeuren die voor elk interieur een winst zijn. Simon Maree kan een groot assortiment Svedex aanbieden. Glasdeuren tot opdekdeuren, altijd afgewerkt met krasvaste UV-bestendige lak. Svedex maakt ook kant en klare opdekdeuren, deze zijn erg populair.

 

 
Plafondhoge deur

U hebt diverse opties waar u uit kunt kiezen bij het samenstellen van de kamerhoge binnendeuren. Zo hebt voor het deurbeslag keuze uit een ruime selectie aan deurbeslag uit onze huiscollectie. Daarnaast zijn er diverse soorten glas die u kunt toepassen op de deur. Ook kunt u kiezen tussen de standaard scharnieren of verdekte scharnieren. Door middel van maatwerk sluit het kozijn aan op aanliggende wanden. Er komt dus geen stucwerk of behang bij kijken.

 
Taatsdeuren

Deze exclusieve deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten open. Een taatsdeur geeft u het gevoel van een kamer en suite. Onze vakmensen kunnen de taatsdeuren op locatie monteren, zodat u zeker weet dat het goed gedaan wordt. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van taatsdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. De taatsdeuren worden gemonteerd met een ranke aluminium kozijn op de afgestucte wanden. Op deze manier hoeft er niet in de vloer geboord te worden.

 
Stalen deuren

Met stalen deuren creëert u in de woonkamer de ideale blikvanger in het interieur en kunt u de ruimte hier optimaal benutten. Deze binnendeuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. De strakke en industriële stalen deuren worden steeds populairder. Deze deuren passen namelijk perfect in elk interieur, zowel modern als klassiek.

Wij hebben ook een alternatief, deuren met een ‘steel look’.

 
Steel look deuren

Steel look binnendeuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Deze deuren zijn ook nog eens zeer functioneel. Het houten kozijn komt namelijk precies op de plek waar het oude kozijn zat en sluit op de aanliggende wanden. Het uiterlijk van staal, maar de ‘steel look’ zijn lichter, voordeliger en eenvoudiger te plaatsen. Met zwart geadoniseerd aluminium of hout wordt een ware stalen deuren look gecreëerd. Onze steel look deuren creëren blikvangers voor elke interieurstijl. Alles wordt op maat gemaakt en u heeft keuze uit een ruim assortiment aan glassoorten.

 
Schuifdeuren

De schuifdeuren van Simon Maree zijn goed voor de uitsraling en functionaliteit van uw interieur. Tegenwoordig gebruiken wij geen rails meer op de vloer maar een geleider. Op deze manier heeft u in de opening van uw nieuwe deuren geen hinderend profiel meer op de grond heeft. Zo zijn onze railsystemen geluidloos en soepel. Van klassieke houten schuifdeuren tot industriële schuifdeuren met ranke profielen, van volledig glazen schuifdeuren tot glasdeuren met geweven gouden glas. Simon Maree kan voor alle wensen en designs een passende oplossing maken.

 

 
Moderne binnendeuren

Een strakke afwerking voor uw moderne interieur? Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment aan moderne binnendeuren, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Als u kiest voor een van onze opdekdeuren met glas bieden wij u ook een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de deur en uw bijpassende deurkozijn een harmonisch geheel vormen met uw interieus.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}