Transformeer uw huis met Svedex binnendeuren

Wilt u uw huis een frisse nieuwe look geven? Kijk dan niet verder dan de binnendeuren van Svedex. Met hun strakke design en hoogwaardige vakmanschap zijn Svedex binnendeuren de perfecte aanvulling om elke ruimte te transformeren. In deze gids nemen we je mee in het proces om je huis te verfraaien met Svedex binnendeuren, van het kiezen van de juiste stijl tot installatietips en -trucs. Of u nu op zoek bent naar een moderne en minimalistische esthetiek of een vleugje elegantie wilt toevoegen aan uw traditionele inrichting, Svedex biedt een breed scala aan deurstijlen voor elke smaak. Deze deuren verbeteren niet alleen het algemene uiterlijk van je huis, maar bieden ook functionele voordelen zoals geluidsisolatie en verbeterde isolatie. Dus als u klaar bent om de stijl en functionaliteit van uw woonruimte te verbeteren, laten we dan eens een kijkje nemen in de wereld van Svedex binnendeuren en ontdekken hoe ze uw huis kunnen transformeren.

 

Svedex binnendeuren met glas zijn een perfecte oplossing om meer ruimtelijkheid en lichtval in de woonruimte te creëren. Het plaatsen van binnendeuren met glas, geeft u de mogelijkheid uw interieur te complimenteren met een echte eye cather. Svedex biedt niet alleen binnendeuren die stijlvol zijn, maar vrijwel in elke stijl woning passen. Van modern tot klassiek en alles wat daar tussen zit. Svedex deuren zijn naast betaalbaar, altijd afgewerkt met krasvaste UV-bestendige lak.  

 

Svedex glassoorten 

Een binnendeur van Svedex met glas zorgt voor meer lichtinval en ruimtelijkheid. Tijdens de zoektocht naar de gewenste binnendeur, krijgt u de mogelijkheid om een keuze te maken uit drie glassoorten: blank, satijn en rookglas. Door te kiezen voor één van de drie glassoorten, creër je een gewenst effect in uw woning dat u met uw kleuren en interieur kunt combineren.

Bij blank glas kunt u er zo doorheen kijken. Satijnglas geeft een gloed, waar u niet doorheen kunt kijken, maar wat wel licht doorlaat. Rookglas is een getinte glassoort, waar u ook gemakkelijk doorheen kunt kijken. Alle soorten glas van Svedex zijn van gehard veiligheidsglas.

Bezoek één van onze showrooms en onze adviseurs staan voor u klaar om u hierin te adviseren.

Breed assortiment

De mogelijkheden binnen het Svedex assortiment zijn eindeloos. Simon Maree deurenspecialist biedt een ruime keuze aan binnendeuren met glas van het merk Svedex. Deze binnendeuren zijn verkrijgbaar in opdekdeuren en stompe deuren. Daarnaast biedt Svedex een keuze in diverse kleuren en modellen. 

Combineren met lijn- of paneeldeuren

Ons assortiment geeft de mogelijkheid om elke binnendeur met glas te combineren met bijpassende lijndeuren en/of paneeldeuren zonder glas. Door deze te combineren creëert u een mooie eenheid in uw interieur. Denk hierbij aan het plaatsen van Svedex glasdeuren in de woonkamer, gang of keuken. En dichte lijn- of paneeldeuren voor de slaapkamers, badkamer en toilet. 

Svedex Opdekdeuren met glas

Svedex Superlak

Het assortiment deuren van Svedex wordt vanuit de fabriek afgelakt met Svedex Superlak. Deze krasvaste UV-bestendige lak zorgt ervoor dat u na de montage de deuren niet hoeft af te lakken. Zo kunt u direct genieten van uw vernieuwde interieur. Svedex binnendeuren met glas zijn in diverse ontwerpen en kleuren beschikbaar. Naast de standaard kleur wit, kunt u ook kiezen tussen diverse wittinten zoals Alpine Wit of Extra Wit.

Meer weten?

Meer informatie of advies over Svedex deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}