Houten binnendeuren

Bij Simon Maree bieden we een uitgebreid assortiment houten binnendeuren in diverse stijlen en uitvoeringen, waaronder stompe deuren, houten schuifdeuren, houten taatsdeuren en opdekdeuren. Of u nu een moderne of klassieke uitstraling zoekt, wij hebben de perfecte deur voor uw interieur. Onze hoogwaardige deuren worden met zorg en vakmanschap vervaardigd en geïnstalleerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en duurzaamheid.

Download brochure

Houten Binnendeuren Binnen Simon Maree Deurenspecialist Zwart Kamerhoge Binnendeur website image

Stompe Deuren 

Stompe deuren zijn houten binnendeuren met rechte, vierkante randen die gelijk liggen met het kozijn wanneer ze gesloten zijn, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Deze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals volledig massieve deuren voor maximale isolatie en privacy, of deuren met glazen panelen voor een ruimtelijker gevoel. Onze stompe houten binnendeuren kunnen perfect worden ingemeten en gemonteerd in zowel bestaande als nieuwe houten kozijnen. We bieden diverse stijlen, materialen en afwerkingen om aan al uw wensen te voldoen.

Houten schuifdeuren 

Onze houten schuifdeuren combineren functionaliteit met esthetiek. Deze houten binnendeuren worden geplaatst op onze eigen schuifsysteem en zijn licht en voorzien van softclose systemen voor geruisloos en nauwkeurig sluiten. Beschikbaar in diverse stijlen, zoals barnwood en stalen look, kunnen deze schuifdeuren verschillende ruimtes in uw woning verbinden en een ruimtelijk effect creëren. Houten schuifdeuren zijn ideaal voor een moderne, industriële uitstraling en passen perfect in elke interieurstijl.

Houten Schuifdeur Binnen Simon Maree Deurenspecialist Steel Look Schuifdeur Kamerhoge Binnendeur website image

Houten taatsDeuren

Houten taatsdeuren zijn ruimtebesparend en geven uw woning een luxe uitstraling. Deze houten binnendeuren draaien om hun verticale as en kunnen zowel naar links als naar rechts geopend worden. Ze bieden een functionele en elegante oplossing voor elke ruimte. Onze specialisten kunnen houten taatsdeuren op maat maken en installeren, zodat ze perfect aansluiten bij uw interieur.

Houten Taatsdeuren Binnen Simon Maree Deurenspecialist Steel Look  Kamerhoge Binnendeur website image

Houten opdekDeuren

Opdekdeuren zijn stijlvolle deuren die gedeeltelijk op het kozijn vallen, wat zorgt voor een duidelijk zichtbare rand. Deze deuren worden met paumelle scharnieren aan het kozijn bevestigd en zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen dankzij de opdekrand. Onze houten opdekdeuren zijn afgewerkt met krasvaste, UV-bestendige lak en kunnen perfect op maat worden gemaakt en gemonteerd in uw bestaande kozijnen.

Diverse stijlen aan houten binnendeuren

Bij Simon Maree bieden we een uitgebreid assortiment houten binnendeuren in diverse stijlen en uitvoeringen. Onze collectie omvat stompe deuren, houten schuifdeuren, houten taatsdeuren en opdekdeuren, die allemaal met zorg en vakmanschap zijn vervaardigd. Of u nu kiest voor houten binnendeuren met glas, stalen look deuren, dichte vlakke deuren, paneeldeuren, freeslijndeuren, klassieke deuren met glas of zonder, HPL deuren met een houtlook, eiken binnendeuren of boerderijdeuren, wij hebben de perfecte deur voor uw interieur.

Onze hoogwaardige deuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afwerkingen, en worden nauwkeurig ingemeten en geïnstalleerd door ons gespecialiseerde montageteam. Bij ons vindt u niet alleen de ideale deur voor uw stijl en behoeften, maar ook de zekerheid van kwaliteit en duurzaamheid.

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw houten binnendeur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze houten binnendeuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken