Boerderijdeuren

Boerderijdeuren zorgen voor een landelijke uitstraling in uw woning. Hebt u een landelijk interieur en bent u op zoek naar een bijpassende landelijke binnendeur? Wij werken met diverse merken voor binnendeuren waaronder Weekamp en Albo. Zowel Weekamp als Albo Deuren bieden veel mogelijkheden ook als het om boerderijdeuren gaat, ook wel barndoors genoemd.

  

 

 

Albo boerderijdeuren

Alle Albo deuren worden gespoten in een watergedragen grondverf en bij montage voorzien van hang- en sluitwerk. Albo heeft een grote collectie binnen- en buitendeuren, waarbij elke deur zijn unieke kenmerken heeft. Het bijzondere aan de boerderijdeuren is dat wij deze zowel als scharnierdeur met een kozijn kunnen monteren, maar ook als schuifdeur. Hierbij passen we wel onze eigen schuifrails toe om de kwaliteit van ons product en dienst te waarborgen. De afbeeldingen op deze pagina kunnen schuifrails bevatten die niet binnen ons assortiment zit.

 

 

Volledig houten deuren

Albo is een van de weinige fabrikanten die net zoals vroeger nog volledig houten deuren maakt. Deze deuren hebben een prachtige houtstructuur die een klassieke uitstraling geeft. Ook de landelijke binnendeuren hebben wij diverse die de barnwood uitstraling hebben met verschillende houttinten.

Albo landelijke binnendeuren Boerderijdeur Simon Maree Deurenspecialist

Meer weten?

Meer informatie of advies over landelijke binnnendeuren, Albo deuren of onze andere merken? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie Weekamp deuren

 
 
 

Impressie Albo deuren