Openslaande garagedeuren in Haarlem

Zijn uw openslaande garagedeuren verouderd en toe aan vervanging? Of zoekt u een geheel nieuwe uitstraling van uw garage? In onze showroom in Cruquius kunt u een breed assortiment bekijken aan openslaande garagedeuren. De showroom is gemakkelijk te bereiken vanuit Haarlem, Hoofddorp, Heemstede en omstreken. 

Samen vinden wij een perfecte oplossing voor u. Van klassiek en landelijke garagedeuren tot aan modernere stijlen. Na het kiezen van een openslaande garagedeur, maken wij een afspraak met u en komen deze openslaande garagedeuren bij u thuis meten. Bij een volgende afspraak monteren wij de openslaande garagedeuren compleet ontzorgd bij u. Ons team staat voor u klaar tijdens het adviesgesprek in onze showroom in Cruquius (Haarlem). 

 


 

Openslaande garagedeuren op maat

Een praktische optie om gemakkelijk in en uit te lopen bij het gebruik van een fiets of motor is een openslaande garagedeur. Simon Maree Deurenspecialist biedt op maat gemaakte garagedeuren die aanzienlijk beter geïsoleerd zijn dan ouderwetse kanteldeuren en bovendien bijzonder veilig zijn tegen inbraak. Bij Simon Maree Deurenspecialist heeft u de volledige vrijheid om de afmetingen, uitstraling en kleur van uw openslaande garagedeur te bepalen. U kunt kiezen uit verschillende opties, zoals deuren met HR++ glas, verticale panelen en veel meer.

Inmeten en montage

Het inmeten en het monteren van openslaande deuren kunt u aan ons toevertrouwen. Wij beschikken over een eigen montageteam met jarenlange ervaring in het inmeten en monteren van openslaande garagedeuren. Naast het perfect afhangen van deuren beschikken we ook over een groot assortiment hang- en sluitwerk. Zo kunt u de openslaande garagedeur geheel naar eigen wens maken. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze openslaande binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken