Sinds 1923

Houten binnendeur-kozijnen

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur of kozijn die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Binnendeurkozijnen

Zijn uw binnendeurkozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor houten binnendeurkozijnen van Simon Maree. Onze binnendeurkozijnen zijn van eigen fabricaat. Hierdoor is de kwaliteit keer op keer gewaarborgd. De houten binnendeur kozijnen worden gemaakt van Meranti hout. Dit betekent dat het kozijn massief is en niet hol van binnen. Een groot verschil met de kant en klare kozijnen die u in veel gevallen bij de goedkopere bouwmarkten kunt aanschaffen. Vooral oudere gebouwen en woningen hebben behoefte aan nieuwe binnendeurkozijnen.

Er zijn verschillende redenen om uw kozijnen te vernieuwen:

  • Uw oude kozijnen zijn verouderd of beschadigd
  • De veiligheid van uw gebouw of woning verhogen door nieuwe sterkere kozijnen
  • De isolatie van uw gebouw of woning verbeteren

Hardhouten kozijnen

Hardhoutenkozijnen hebben de weg weer terug naar boven gevonden in de kozijnenwereld. In de 80-er jaren kwamen de kunststof kozijnen in opmars. Dit kwam vooral door de keuze van woningcoöperaties die massaal naar kunststof kozijnen overstapte. Het tij is echter aan het keren in de huidige markt. Dit heeft te maken met de gigantische ontwikkeling in kwaliteit van houten kozijnen en bij Simon Maree spelen we daar graag op in.

Op maakt gemaakt

De kozijnen worden bij Simon Maree volledig op maat gemaakt. Mocht u op dit moment stalen kozijnen of aluminium kozijnen willen vervangen door houten binnendeurkozijnen dan kunnen wij dat realiseren zonder schade aan het stukwerk. U heeft dus geen overlast van een complete verbouwing. Het nieuwe kozijn komt exact op de plaats van het oude kozijn, zonder het stukwerk te hoeven bewerken.  

Akoestische tochtafdichting

In de sponning van de binnendeurkozijnen kunnen wij een akoestische tochtafdichting plaatsen. Hierdoor heb heeft u geen lawaai als u de deur dichtdoet. Het tochtkader vangt de klap van uw deur op en zorgt voor minimale tochtdoorlating. Dit scheelt weer in de stookkosten. Bij Simon Maree kunt u ook kiezen voor het plaatsen van architraven. Dit zijn lijsten rondom het kozijn en geeft een enorm chique uitstraling.

Prijs van binnendeurkozijnen

Kunststof binnendeurkozijnen zijn goedkoper dan houten binnendeurkozijnen. Hardhouten binnendeurkozijnen hebben echter een langere levensduur en zien er visueel een stuk sterker uit. De  karakteristieke uitstraling van echte hardhouten binnendeurkozijnen van Meranti is ongeëvenaard. Bij Simon Maree kunt u ook kiezen voor het plaatsen van architraven. Dit zijn lijsten rondom het kozijn en geeft een nog chiquere uitstraling.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeurkozijnen? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

 

Afspraak maken

 

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnendeurkozijnen in uw woning of pand?