Luxe voordeuren

Bij Simon Maree vindt u een breed assortiment voordeuren, waaronder een exclusieve selectie luxe voordeuren van hoogwaardige kwaliteit. Voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks en van topkwaliteit, bieden wij niche producten die perfect aansluiten bij het hogere segment.

 Bij Simon Maree heeft u veel keus in voordeuren en kunt u kiezen in landelijke, klassieke of moderne voordeuren. Ook het glassoort, materiaal, handgreep en beslag kunt u samenstellen zodat u een voordeur krijgt die bij uw smaak en woning past. Bekijk onze verschillende voordeuren hieronder ter inspiratie of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms. U kunt uiteraard ook onze showrooms bezoeken zonder een afspraak voor inspiratie of een prijsindicatie.

 

Simon Maree Deurenspecialist Montage Luxe Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Luxe voordeur?

Onze luxe voordeuren worden vervaardigd uit de beste materialen, zoals massief hardhout of met een thermische vulling die zorgt voor meer isolatie. Elk detail wordt met precisie en zorg afgewerkt, wat resulteert in deuren die niet alleen esthetisch prachtig zijn, maar ook lang meegaan.

Uw huis is een weerspiegeling van uw persoonlijke smaak en stijl. Daarom bieden wij bij Simon Maree volledig maatwerk aan voor onze luxe voordeuren. U kunt kiezen uit een breed scala aan ontwerpen, afwerkingen, glasopties en decoratieve elementen om een deur te creëren die perfect past bij uw visie en de architectuur van uw woning.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze showrooms

Wilt u graag advies en informatie op maat ontvangen? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms. De adviseur bespreekt dan met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget. Ook ontvangt u vrijblijvend een offerte voor uw nieuwe voordeur. U kunt ons uiteraard ook zonder een afspraak bezoeken voor inspiratie

Bezoek showroom

Dikte van de deur

Onze luxe voordeuren zijn standaard beschikbaar in diktes van 38mm of 40mm, wat zorgt voor een goede basisisolatie. Voor nog betere isolatie kunt u kiezen voor voordeuren van 54mm dik. Deze zijn doorgaans isolerender, maar kunnen niet altijd in alle kozijnen worden geplaatst en vergen soms meer maatwerk en montagewerk.

U streeft naar exclusiviteit en hierbij hoort ook een deur die aanzienlijk veel tocht en geluid buiten de deur houdt. Een dikkere voordeur biedt superieure isolatie en draagt bij aan een rustiger en comfortabeler binnenklimaat. Dit maakt niet alleen uw woning energie-efficiënter, maar verhoogt ook het wooncomfort aanzienlijk. Door te kiezen voor een dikkere luxe voordeur, investeert u in zowel de esthetiek als de functionaliteit van uw huis, waarbij hoogwaardige isolatie en exclusief design hand in hand gaan.

Materiaal hardhout of isotherm

U kunt kiezen uit diverse materialen, waaronder hardhout en deuren met thermische vulling. Hardhouten deuren bieden een natuurlijke en stijlvolle uitstraling, terwijl thermische vulling zorgt voor een extra laag isolatie binnenin de deur, wat de energie-efficiëntie van uw woning verder verbetert.

 
*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.

De rol van het kozijn en tochtrubbers

Het kozijn is een essentieel onderdeel van de isolerende werking van de voordeur. Onze kozijnen zijn gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een stevige en tochtvrije afdichting. Daarnaast zijn onze deuren uitgerust met hoogwaardige tochtrubbers rondom de profielen. Deze tochtrubbers bieden extra bescherming tegen tocht en dragen bij aan de algehele isolatie van uw woning. Hierdoor sluit de deur perfect aan, wat tocht en warmteverlies minimaliseert. Voor maximale isolatie kunt u ook kiezen voor deuren zonder brievenbus of glas, waardoor er nog minder warmte kan ontsnappen.

Brievenbus met hoge isolatiewaarde

Naast onze luxe voordeuren bieden wij de Homebox, een uiterst geïsoleerde en tochtreducerende brievenbus die perfect aansluit bij onze hoogwaardige producten. De Homebox combineert uitstekende isolatie met een modern design en vermindert effectief tocht, kou en vocht. Dankzij de twee kierdichte kleppen ontstaat er een isolerende luchtkamer, wat zorgt voor optimale bescherming tegen deze invloeden.

Verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit, crème, grijs en zwart, past de buitenklep van hoogwaardig geborsteld aluminium perfect bij verschillende stijlen van deurbeslag. De Homebox is eenvoudig te monteren en geschikt voor vrijwel elke deur of elk kozijn. Het is een duurzame en stijlvolle keuze voor elke woning die streeft naar optimaal comfort en energie-efficiëntie. Deze brievenbus biedt niet alleen praktische voordelen, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan uw entree.

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurbeslag

Naast isolerende deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurbeslag in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.
 
 

Functioneel en inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze isolerende voordeuren altijd tocht en vochtvrij. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. Onze voordeuren beschikken allemaal over het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}