Sinds 1923

Exclusieve Deuren

Uw wens is leidend in ons persoonlijk advies. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Exclusieve deuren

Wilt u een exclusieve deur die past bij de uitstraling van uw pand? Exclusieve deuren van deurenspecialist Simon Maree zijn een meerwaarde voor uw woning. De exclusieve deuren zijn op maat te maken en kunnen aangepast worden aan de uitstraling van de woning. Ieder formaat, kleur of materiaal kan door ons volledig aan uw wensen aangepast worden. Ook de structuur of belijning kunnen we naar uw persoonlijke voorkeur realiseren.

Meer weten?

Dit is slechts een impressie van ons assortiment van exclusieve deuren. Andere materialen, soorten en oplossingen zijn uiteraard ook mogelijk. Twijfel of uw idee haalbaar is? Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Afspraak maken

Steel look deur

Anyway Doors dichte deur

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnendeuren in uw woning of kantoor?