Exclusieve deuren

Zoekt u een binnendeur of voordeur die niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk is, maar ook kracht en klasse uitstraalt? Een nieuwe eyecatcher in uw woning? Dan zijn de exclusieve deuren van Simon Maree wat u zoekt. Onze deuren worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen en zijn volledig op maat te maken. Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Download brochure

Steel look deuren

Steel look deuren

Italiaanse design deuren

Italiaanse design deuren

Moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren

Klassieke binnendeuren

Klassieke binnendeuren

Taatsdeuren

Taatsdeuren

Kamerhoge deuren

Kamerhoge deuren

Onzichtbare kozijnen

Onzichtbare kozijnen

Brass deuren

Brass deuren

Voordeuren

Voordeuren

Steel look deuren

Met onze populaire steel look deuren creëren we tijdloze blikvangers die werkelijk in elke interieurstijl tot hun recht komen. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd.

Impressie steel look deuren

 

 

Italiaanse design deuren

Onze Italiaanse design deuren hebben een grote verscheidenheid in finishes en de materialen van deze deuren zijn ongeëvenaard. Deze design deuren zijn prefect voor mensen die kiezen voor de hoogste kwaliteit en vakmanschap.

Impressie Italiaanse design deuren

 

 

Moderne deuren

Als u van een strakke afwerking houdt dan zijn onze moderne binnendeuren zeker iets voor u. Binnen ons assortiment moderne binnendeuren beschikken wij ook over kamerhoge deuren. Deze deuren geven uw woning een nog strakker en ruimtelijker aanzicht. Van plafond tot vloer,een strak geheel dat aansluit bij de inrichting van uw woning.

Impressie moderne deuren

 

 

Voordeuren

Uw voordeur geeft uw huis een eerste indruk. Bij Simon Maree bieden wij een breed assortiment. Zo kunt u oneindig variëren met glassoorten, materialen en handgrepen. Gaat u voor massief hardhout? Of toch voor een strakke aluminium voordeur? U vindt altijd een voordeur die past bij uw smaak en woning.

Impressie voordeuren

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen de deuren zowel op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze exclusieve deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in één van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?