Binnendeuren in regio Leiden

Woont u in de regio Leiden, Warmond, Lisse of Noordwijk en bent u op zoek naar nieuwe binnendeuren? Een nieuwe binnendeur uitzoeken kan erg lastig zijn. Binnendeuren hebben namelijk veel invloed op de uitstraling van uw woning en sfeer van uw interieur. Simon Maree is een deurenspecialist die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Graag adviseren wij u op een oprechte en eerlijke manier. Of het nu gaat om een klassieke deur, een landelijke deur, design deur of een moderne deur. Wij ondersteunen u niet alleen bij de keuze maar denken uiteraard ook mee in technische en functionele oplossingen. Bekijk onze verschillende binnendeuren hieronder of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms.

Steel look deuren

Steel look deuren

Italiaanse design deuren

Italiaanse design deuren

Moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren

Klassieke binnendeuren

Klassieke binnendeuren

Schuifdeuren

Schuifdeuren

Taatsdeuren

Taatsdeuren

Kamerhoge deuren

Kamerhoge deuren

Onzichtbare kozijnen

Onzichtbare kozijnen

Brass deuren

Brass deuren

Afhangen en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam. Simon Maree is sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen en monteren van deuren. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur nog voor u klaar.

Bewerking en maatwerk

Wij leveren deuren in alle afmetingen en in de stijl en sfeer die bij uw woning en interieur past. Wij beschikken ook over een eigen timmerbedrijf, waardoor we ook het op maat laten maken van deuren voor u kunnen verzorgen. Onze deuren kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen, smaak en levensstijl.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie exclusieve binnendeuren