Stalen taatsdeuren in Haarlem

Bent u op zoek naar stalen taatsdeuren in de regio Haarlem? Taatsdeuren en stalen deuren zijn erg gewild en wij begrijpen wel waarom. Het zorgt voor een moderne industriële uitstraling en past perfect in elk interieur. De stalen deuren en stalen taatsdeuren die wij meten en monteren bieden veel mogelijkheid. Zo hebt u de keuze in de roedeverdeling, kleur van het glas, kleur coating en de deurgrepen.

 

 

Stalen deuren alternatief

Wist u dat er ook een alternatief is voor stalen binnendeuren? Een alternatief die voordeliger en lichter is, maar hetzelfde robuuste uiterlijk van staal heeft? Dit zijn onze 'steel look' binnendeuren. Voor onze steel look deuren wordt met zwart geanodiseerd aluminium of hout een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Deze deuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten.

Steel look binnendeuren zijn een absolute meerwaarde voor elke ruimte en zijn ook nog eens zeer functioneel in te zetten. Bekijk onze steel look deuren gallerij hieronder of download onze exclusieve deuren brochure ter inspiratie.  

Download brochure

 

 

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel binnendeuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Anyway Doors steel look deur

 

Assortiment

Ons assortiment van steel look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Wij gebruiken speciale comfortscharnieren en als de deur breder wordt dan 1000mm kunnen we ook een perfect werkend pivot- of taats-scharnier gebruiken. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • "Normale" steel look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Meer weten?

Meer informatie over onze binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Almere of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie steel look deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}