Sinds 1923

Svedex

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

> Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Svedex Form Serie opdekdeuren

Maak kennis met de Svedex Form serie opdekdeuren. Deze nieuwe serie 'Form' is ontwikkeld vanuit een idee dat Svedex had om een oplossing te vinden voor interieurstijlen met een slanke en minimalistische look. De inspiratie kwam vanuit de industriële look, maar in plaats van zwart, gebruikt Svedex wit. Daar haalden zij veel inspiratie en kracht uit de gedachte 'less is more' om een tijdloos design te ontwikkelen en zo ontstond Form. 

De Front serie opdekdeuren hebben een slank model met een elegante uitstraling en complimenteren een interieur met een eigentijdse en minimalistische look. Svedex deuren zijn niet alleen betaalbaar, maar ze zijn ook altijd afgewerkt met Svedex Superlak®. Dit is een krasvaste UV-bestendige lak. 

Svedex Form serie kenmerken

 De Form serie van Svedex herken je aan onderstaande kenmerken:

- Smalle stijlen en dorpels van 90 mm
- Minimalistische glaslatten
- Verzonken glaslatten voor strak effect
- Minirozet en slanke garnituren voor glasdeuren
- Afgelakt met Svedex Superlak®

 

Svedex Form serie assortiment

Als deurenspecialist hebben wij een ruim assortiment aan binnendeuren, waaronder opdekdeuren met glas en zonder glas van het merk Svedex. De opdekdeur uit de Form Serie van Svedex behoren ook tot ons assortiment. De lijndeuren zijn te herkennen aan een krachtige diepe lijn en hebben dezelfde karakteristieke details als de glasdeuren uit de Form-serie. Zo kunt u deze lijndeuren combineren met Form glasdeuren om een mooie eenheid te creëren in uw interieur. Denk hierbij aan het plaatsen van Form glasdeuren in de woonkamer, gang of keuken. En dichte lijndeuren voor de slaapkamers, badkamer en toilet. 

Wij meten en monteren de volgende glasdeuren uit de front collectie: FM01, FM02, FM03, FM04, FM05 en FM06. De bijpassende dichte lijndeuren bestaan uit FM51, FM52, FM53, FM54, FM55, en FM56.

Svedex Form glassoorten

Een glasdeur van Svedex zorgt voor meer lichtinval en ruimtelijkheid. Svedex biedt een keuze uit drie glassoorten: blank, satijn en rookglas. Door te kiezen voor één van de drie glassoorten, creër je een gewenst effect in uw woning dat u met uw kleuren en interieur kunt combineren. Bij blank glas kunt u er zo doorheen kijken. Satijnglas geeft een gloed, waar u niet doorheen kunt kijken, maar wat wel licht doorlaat. Rookglas is een getinte glassoort, waar u ook gemakkelijk doorheen kunt kijken. Bezoek één van onze showrooms en onze adviseurs staan voor u klaar om u hierin te adviseren.

Slanke garnituren van Svedex Form serie

Na het kiezen van de opdekdeur is de volgende stap het kiezen van het garnituur. Het juiste garnituur kiezen is als de kers op de taart zetten. De Form opdekdeuren van de Form serie worden voorzien van slanke garnituren met een subtiel minirozet. Daarbij kunt u kiezen uit strak RVS of stijlvol zwart. Bij de Form glasdeuren kan er uitsluitend gekozen worden voor deze twee slanke garnituren.

Svedex Superlak

De deuren worden vanuit de fabriek afgelakt met Svedex Superlak. Dit is een krasvaste UV-bestendige lak. Hierdoor hoeft u na de montage de deuren niet af te lakken en kunt u direct genieten van uw vernieuwde interieur. Svedex opdekdeuren met Superlak zijn er in diverse ontwerpen en kleuren beschikbaar. Zo kunt u naast de standaard kleur wit ook kiezen tussen diverse wittinten zoals Alpine Wit of Extra Wit.

Svedex Opdekdeuren

Breed assortiment opdekdeuren van Svedex

Simon Maree biedt u een ruim assortiment opdekdeuren uit de Form serie, zoals bijvoorbeeld met glas. De opdekdeuren van Svedex zijn voornamelijke erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting. Onderstaande video geeft u meer uitleg en toont een deel van ons assortiment opdekdeuren. Bekijk hier ons assortiment Svedex deuren. 

Simon Maree Deurenspecialist Opdekdeuren Svedex Form Serie website image

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}