Industriële deuren

Industriële deuren: deze krachtige, robuuste deuren ziet u steeds vaker voorbij komen in tijdschriften of op websites voor woning inspiratie. Industriële deuren zijn al enige tijd zeer gewild. Ook wij zien steeds meer vraag naar onze krachtige industriële deuren. Het ziet er dan ook naar uit dat deze trend nog wel een tijdje aanhoud. Want industriële deuren zijn namelijk niet alleen functioneel, maar passen in ieder interieur. Zowel modern als klassiek. Recent zien we ook een opmars in witte steel look deuren. Door industriële deuren in uw ruimte te plaatsen, creëert u tijdloze blikvangers die een meerwaarde aan uw woning toevoegen. Bekijk onze brochure om de mogelijkheden te bekijken. 

 

Download brochure

 

 

Stalen deuren 

Bij de term 'industriële deur' denkt men vaak direct aan stalen deuren. Stalen deuren, stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren enzovoort stralen kracht uit, zijn strak en behoren dan ook tot de industriële stijl. Stalen deuren zijn strak ogende blikvangers en passen perfect in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Naast zwart zijn de deuren ook verkrijgbaar in brons en andere kleuren. 

Staal look deuren

Wij bieden naast stalen deuren, ook een alternatief. Staal look deuren hebben hetzelfde robuuste uiterlijk dat staal heeft, maar zijn voordeliger en lichter. Door middel van zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een “stalen deuren” look gecreëerd. Staal look deuren zijn mogelijk in diverse kleuren zoals messing, brass, wit en meer.

Deurenspecialist Simon Maree heeft een groot assortiment steel look deuren. Deze binnendeuren zijn, ongeacht de grootte, lichter van gewicht dan stalen deuren en zijn eenvoudig te plaatsen. De onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. 

Witte steel look deuren

Naast zwarte steel look deuren, zien wij ook een opmars in witte steel look deuren. Een witte staal look deur heeft hetzelfde krachtige ontwerp als een zwarte staal look deur, maar is een subtiele eyecatcher die goed staat in ieder interieur, zowel modern als klassiek.

Combineer deze witte staal look deur met glas en u creëert meer ruimtelijkheid en licht in uw woning. Ook witte staal look deuren zijn voordeliger, lichter en eenvoudiger te plaatsen dan stalen deuren. Deze witte steel look binnendeuren meten en monteren we in bestaande kozijnen maar ook met geheel nieuwe (kamerhoge) kozijnen.

Persoonlijk advies

Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Het is immers niet eenvoudig om een binnendeur uit te zoeken die past bij uw smaak en woning. 

Aluminium steel look deur

Assortiment

Ons assortiment van steel look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Wij gebruiken speciale comfortscharnieren en als de deur breder wordt dan 1000mm kunnen we ook een perfect werkend pivot- of taats-scharnier gebruiken. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • "Normale" steel look deuren;
  • Taats/pivoterende deuren;
  • Klapdeuren;
  • Plafondhoge deuren;
  • Schuifdeuren;
  • Steel look wand en deur;
  • Bronzen deuren.

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze steel look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}