Glazen schuifdeuren

U bent op zoek naar glazen schuifdeuren? Een schuifdeur met glas kan verschillende ruimtes binnen uw woning of uw interieur met de buitenwereld verbinden. Glazen schuifdeuren hebben flink aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. Niet ge, want glazen schuifdeuren zijn stijlvol en passen in bijna elk interieur.

Stalen schuifdeuren met glas

Er is de laatste tijd ook steeds meer vraag naar stalen schuifdeuren met glas. Stalen schuifdeuren met glas geven hetzelfde ruimtelijke effect, maar stralen net wat meer kracht uit. Stalen glazen schuifdeuren zijn simpelweg een meerwaarde voor iedere woning. 

Persoonlijk advies

Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de schuifdeur met glas die bij u past. Het is namelijk niet eenvoudig om de juiste glazen schuifdeur uit te zoeken. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. 

Meer weten?

Meer informatie over onze glazen schuifdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

Route naar de showroom   Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?