Sinds 1923

Voordeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Voordeur Intro Rooster

Voordeur inclusief montage

Zoekt u een bedrijf dat niet alleen uw voordeur inmeet en levert maar ook de montage ervan verzorgd? Kortom een bedrijf die uw voordeur levert inclusief de montage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u in onze showrooms over de mogelijkheden en komen uw nieuwe voordeur met eigen vakmensen bij u inmeten en monteren. Zelfs na de montage staan wij klaar mocht er iets zijn met uw nieuwe voordeur.

 

Bij Simon Maree heeft u veel keus in voordeuren en kunt u kiezen in landelijke, klassieke of moderne voordeuren. Ook het glassoort, materiaal, handgreep en beslag kunt u samenstellen zodat u een voordeur krijgt die bij uw smaak en woning past. Bekijk onze verschillende voordeuren hieronder ter inspiratie of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms. U kunt uiteraard ook onze showrooms bezoeken zonder een afspraak voor inspiratie of een prijsindicatie.

 

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Compleet pakket inclusief montage?

Ontzorgen zit bij ons familiebedrijf in het DNA. Dit begint al bij het advies in de showroom. Wij denken met u mee voor een voordeur dat niet alleen binnen je budget past maar ook binnen de stijl die u wenst en binnen de technische mogelijkheden. Vervolgens komt Simon, de oprichter van het bedrijf, het bij u inmeten. Hierdoor weten we de precieze afmetingen zodat we dit op maat kunnen bestellen bij onze leveranciers.

Uiteraard komen wij het ook met onze eigen vakmensen, onze team aan timmermannen, bij u monteren. Kortom iedere voordeur bij ons is inclusief de inmeten en de montage. Hierdoor kunnen wij ook de kwaliteit van ons product en dienst waarborgen en krijgt u de service die u verdient.


 
*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurbeslag

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurbeslag in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.
 

Functioneel en inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze voordeuren altijd tocht en vochtvrij. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. Onze voordeuren beschikken allemaal over het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}