Binnendeuren in regio Hilversum

Binnendeuren hebben veel invloed op de uitstraling van uw woning en sfeer van uw interieur. Simon Maree is een deurenspecialist die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Of het nu gaat om een klassieke deur, een landelijke deur, design deur of een moderne deur. Bekijk onze verschillende binnendeuren hieronder of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms die vanuit Hilversum uitstekend bereikbaar zijn. 

Steel look deuren

Steel look deuren

Italiaanse design deuren

Italiaanse design deuren

Moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren

Klassieke binnendeuren

Klassieke binnendeuren

Schuifdeuren

Schuifdeuren

Taatsdeuren

Taatsdeuren

Kamerhoge deuren

Kamerhoge deuren

Onzichtbare kozijnen

Onzichtbare kozijnen

Brass deuren

Brass deuren

Afhangen en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam. Wij zijn sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen en monteren van deuren. Wij staan ook na de installatie van uw deur nog voor u klaar.

Bewerking en maatwerk

Wij beschikken ook over een eigen timmerbedrijf, waardoor we ook het op maat laten maken van deuren voor u kunnen verzorgen. Onze deuren kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen, smaak en levensstijl.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie exclusieve binnendeuren

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?