Sinds 1923

Xinnix

Uw wens is leidend in ons persoonlijk advies. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Xinnix deuren

Xinnix deuren zijn bijzondere minimalistische designdeuren. Met een Xinnix deur legt u de nadruk esthetisch op andere elementen in uw woning. Xinnix deuren vallen weg in de ruimte en leiden niet de aandacht af van de andere eye-catchers in uw huis. 

Eenheid met de wand

Met Xinnix deuren creëer je een tijdloze, mooie woon- of werkruimte, waarbij de deur een eenheid vormt met de wand. Xinnix deuren worden gebruikt als scharnierende- of schuivende deuren. Het is de oplossing om de deur volledig in de wand te kunnen laten verdwijnen. 

Maatwerk

Wij leveren Xinnix deuren altijd op maat. Hierbij heeft u keuze uit verschillende materialen, afwerkingen en eventuele bewerkingen. Ook plafondhoge Xinnix deuren behoren tot de mogelijkheden. Doordat wij geselecteerde dealer zijn van Xinnix deuren kunnen wij u niet alleen goed adviseren, maar ook de volledige montage verzorgen. 

Verdekte deurkozijnen

Met de verdekte deurkozijnen van Xinnix kun je opvallen, door niet op te vallen. Het Xinnix deursysteem is de ideale oplossing voor een strakke en minimalistische inrichting. Het geheel vormt een bijzondere uitstraling. Het verdekte deurkozijn is in meerdere variaties beschikbaar. Wij leveren onder andere de Xinnix kozijnen voor een optimaal resultaat.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over Xinnix deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Route naar de showroom   Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

Wij zijn gesloten van 19 t/m 24 augustus. Vanaf maandag 26 augustus zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom.