Wat kost een deur

Wat kost een deur? Een vraag die bij u opkomt, zodra u heeft besloten dat u een nieuwe deur wilt aanschaffen. Tuurlijk kunt u bij veel bedrijven gemakkelijk online uw deur bestellen. Bij Simon Maree gaan we liever voor kwaliteit, persoonlijk advies en een deur op maat. Samen met u zoeken we een deur die bij uw woning past, een deur waar u echt blij mee bent. Geen rompslomp, maar volledig ontzorgd. Interesse? Bezoek onze showroom voor persoonlijk en eerlijk advies op maat.

Maatwerk

Iedere deur wordt bij ons op maat geleverd en afgehangen, waardoor de prijzen niet altijd vooraf te bepalen zijn. Verder kijken we naar bijpassende wensen die invloed hebben op de prijs:

  • Materiaalsoort
  • Bewerking en montage
  • Bijpassende deurklink
  • Akoestische tochtafdichting 
  • Kwalitatieve deurscharnieren  

Vanaf prijzen

  • Onze luxe massieve binnendeuren zijn al verkrijgbaar vanaf € 300,00 incl. BTW en excl. montage.
  • Onze exclusieve voordeuren, compleet ontzorgd en afgehangen zijn al verkrijgbaar vanaf € 2.000,00 incl. BTW.

Veiligheid en materiaal

Om uw deur helemaal naar wens te maken, bieden wij een ruime keuze aan deurbeslag. Al ons hang en sluitwerk heeft het politiekeurmerk. Het materiaal dat u kiest heeft natuurlijk ook invloed op de prijs. Als u kiest voor een mooie deur van bijvoorbeeld Merbau of Meranti hout, dan kiest u voor een deur met een lange levensduur die perfect sluit. Interesse? Wij ontvangen u graag in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie exclusieve deuren

 

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?