Steel look deuren Uithoorn

Woont u in Uithoorn en zoekt u staal look binnendeuren? Wanneer u de woning gaat vernieuwen, renoveren of verbouwen kunnen nieuwe deuren vaak een groot verschil maken. De steel look of staal look deur is strak en robuust en straalt dit dan ook uit. De echte eyecatcher van uw huis wordt dan de nieuwe steel look deur! Doordat onze steel look deuren van hout of aluminium gemaakt zijn is de deur voordeliger en heeft het toch het robuuste en strakke uiterlijk van staal. Door de tijdloze look van de robuuste staal look deuren past deze deur in elke woonkamer! 

Met staal look deuren creëert iedereen in de woonkamer de ideale blikvangers in het interieur. Met zwart geanodiseerd aluminium of hout wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Deze binnendeuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. 

Download brochure

 

 

Blikvangers in uw interieur

Staal look deuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek, en zijn ook nog eens zeer functioneel. Onze staal look binnendeuren hebben het robuuste uiterlijk van staal, maar zijn voordeliger, lichter en eenvoudiger te plaatsen. Het zijn strak ogende blikvangers in uw interieur. 

Anyway Doors staal look deur

Assortiment

Ons assortiment van staal look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • "Normale" staal look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze staal look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}