Opdekdeuren vervangen

Wilt u uw huidige opdekdeuren vervangen of vernieuwen? U hebt bij ons diverse opties om de binnendeuren in uw woning naar eigen smaak te brengen. Opdekdeuren zijn al jaren niet weg te denken bij bestaande bouw maar ook bij nieuwbouwwoningen. Wij zien de laatste jaren de trend opkomen waarbij opdekdeuren vernieuwd of vervangen worden voor kamerhoge binnendeuren, taatsdeuren, schuifdeuren of stalen deuren.

Het vernieuwen van de opdekdeuren is een voordeliger en praktischer optie. De nieuwe opdekdeuren plaatsen we namelijk in de bestaande metalen kozijnen. U hebt ook in opdekdeuren veel keus waaronder staal look opdekdeuren, moderne opdekdeuren met glas maar ook klassiekere opdekdeuren van Svedex, Weekamp en Albo waardoor u werkelijk een breed assortiment.

Svedex opdekdeuren

U heeft bij Simon Maree de keus uit een breed assortiment aan opdekdeuren in veel verschillende stijlen en merken. De opdekdeuren van Svedex zijn voornamelijk erg populair. Svedex is een leverancier die ook kant en klare opdekdeuren maakt. Deze deuren worden afgelakt met het zeer duurzame Svedex Superlak waardoor ze uitermate slijt- en krasvast zijn en ongevoelig zijn voor zonlicht.

 

Albo opdekdeuren

Naast opdekdeuren van het merk Svedex heeft Albo ook een mooie collectie aan opdekdeuren. Het bijzondere aan Albo Deuren is dat bijna hun gehele collectie zowel in opdek uitgevoerd kan worden als in stomp. Dat is ideaal voor als u de bestaande kozijnen wilt behouden maar de binnendeuren toch wel wilt vernieuwen. Hieronder vindt u een selectie van de opdekdeuren die mogelijk zijn met Albo Deuren.

Plafondhoge deur

Plafondhogedeur is een nieuw merk gestart vanuit een wens van de eigenaar van Deurenspecialist Simon Maree, Sam Maree. Een plafondhoge deur is een oplossing om uw opdekdeuren met stalen kozijnen of kale sparing te kunnen vervangen voor binnendeuren. Door middel van maatwerk sluit het kozijn aan op aanliggende wanden. Er komt dus geen stucwerk of behang bij kijken.

 Taatsdeuren

Deze exclusieve deuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten open. De specialisten van Simon Maree maken de taatsdeuren op maat. Zo past de deur letterlijk en figuurlijk in elk modern interieur. De taatsdeuren worden gemonteerd met een ranke aluminium kozijn op de afgestucte wanden. Op deze manier hoeft er niet in de vloer geboord te worden. In gesloten toestand zijn de deuren vrijwel onzichtbaar. In open toestand geven de deuren een mooie toevoeging aan de ruimte.

Stalen deuren

De vraag naar stalen deuren stijgt laatste tijd steeds meer en wij begrijpen wel waarom. De stalen deuren zijn strak en industrieel, daarnaast passen zij perfect in ieder interieur, zowel modern als klassiek. De stalen deuren, stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren enzovoorts stralen kracht uit. Wij hebben ook een alternatief, deuren met een ‘steel look’.

Steel look deuren

Steel look binnendeuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Deze deuren zijn ook nog eens zeer functioneel. Het houten kozijn komt namelijk precies op de plek waar het oude kozijn zat en sluit op de aanliggende wanden. Het uiterlijk van staal, maar de ‘steel look’ zijn lichter, voordeliger en eenvoudiger te plaatsen. Met zwart geadoniseerd aluminium of hout wordt een ware stalen deuren look gecreëerd. Onze steel look deuren creëren blikvangers voor elke interieurstijl. Alles wordt op maat gemaakt en u heeft keuze uit een ruim assortiment aan glassoorten.

Schuifdeuren

U kiest met een schuifdeur van Simon Maree voor zowel uitstraling als functionaliteit. Onze railsystemen zijn soepel en geruisloos, waardoor het de ideale scheiding kan zijn voor elke woonruimte. Op alle schuifdeuren wordt tegenwoordig geen rails meer gebruikt op de vloer maar een geleider. Zo heeft u in de opening van uw deuren geen hinderend profiel meer op de grond. Van klassieke houten schuifdeuren tot industriële schuifdeuren met ranke profielen, van volledig glazen schuifdeuren tot glasdeuren met geweven gouden glas. Simon Maree kan voor alle wensen en designs een passende oplossing maken.

 

Moderne binnendeuren

Een strakke afwerking voor uw moderne interieur? Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment aan moderne binnendeuren, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Als u kiest voor een van onze opdekdeuren met glas bieden wij u ook een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de deur en uw bijpassende deurkozijn een harmonisch geheel vormen met uw interieus.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}