Glas in lood binnendeuren

Heeft uw woning een klassieke inrichting? Onze glas in lood deuren geven een landelijk uitstraling en passen dus goed in een tijdloos warm interieur. Wilt u een deur met vier panelen of wilt u traditionele lijnen terug laten komen? Met een glas in lood deur krijgt u hoe dan ook de authentieke uitstraling die u wenst.

Perfect bewerking

Ook voor een perfecte bewerking en het op maat afhangen van een glas in lood binnendeur bent u bij Simon Maree aan het goede adres. Wij beschikken niet alleen over groot assortiment glas in lood binnendeuren, maar u kunt bij ons ook kiezen uit een breed scale hang- en sluitwerk en deurkrukken.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat.  Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies. We weten dat het uitzoeken van een nieuwe glas in lood binnendeur niet eenvoudig is. Een van onze adviseurs bespreekt graag met u, onder het genot van een kopje koffie, de mogelijkheden.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze glas in lood binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast deuren hebben wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het perfect afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?