Sinds 1923

Voordeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Voordeur Intro Rooster

Isolerende voordeuren

Bent u uw woning aan het verduurzamen of isoleren? De voordeur en de achterdeur zijn erg belangrijk voor de isolatie van uw woning. Een voordeur of achterdeur die niet goed sluit zorgt voor verlies van warmte. U kunt de isolatie van uw woning verbeteren door deze buitendeuren te vervangen. Een nieuwe voordeur van Simon Maree sluit goed, is voorzien van tochstrippen en zorgt dus voor meer isolatie. Dit levert niet alleen extra wooncomfort op, maar zo kunt u ook besparen op energie. Wij leveren, meten en monteren onze voordeuren op maat. 

Bij Simon Maree heeft u veel keus in isolerende voordeuren en kunt u kiezen in landelijke, klassieke of moderne voordeuren. Ook het glassoort, materiaal, handgreep en beslag kunt u samenstellen zodat u een voordeur krijgt die bij uw smaak en woning past. Bekijk onze verschillende voordeuren hieronder ter inspiratie of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms. U kunt uiteraard ook onze showrooms bezoeken zonder een afspraak voor inspiratie of een prijsindicatie.

 

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Isolerende voordeur?

De mate van isolatie wordt bij een voordeur bepaald door de dikte van de deur, de vullling of het materiaal, maar vooral hoe goed het sluit. Een deur dat krom getrokken is en niet goed sluit, zorgt dus voor warmteverlies en tocht. De driepuntsluiting zorgt daarnaast ervoor dat de deur vanuit 3 punten goed in het kozijn sluit en dat deze inbraakbestendiger is. Ook voorzien we de deur van een tochtvaldorpel wat nog meer tochtwering oplevert. Een ander belangrijk onderdeel is het plaatsen van dikke tochtstrippen rondom de profielen. Hierdoor wordt het dus echt een isolerende voordeur. Uiteraard kunt u het geheel nog isolerender maken door een dikkere deur te kiezen of uw deur bestellen zonder een briefplaat of glas erin. 

In de showroom hebben wij een dertigtal isolerende voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze showrooms

Wilt u graag advies en informatie op maat ontvangen? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms. De adviseur bespreekt dan met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget. Ook ontvangt u vrijblijvend een offerte voor uw nieuwe voordeur. U kunt ons uiteraard ook zonder een afspraak bezoeken voor inspiratie

Bezoek showroom

Dikte van de deur

Onze isolerende voordeuren zijn standaard beschikbaar in diktes van 38 mm of 40 mm, wat zorgt voor een goede basisisolatie. Voor nog betere isolatie kunt u kiezen voor voordeuren van 54 mm dik. Deze zijn doorgaans isolerender, maar kunnen niet altijd in alle kozijnen worden geplaatst en vergen soms meer maatwerk en montagewerk.

Materiaal hardhout of isotherm

U kunt kiezen uit diverse materialen, waaronder hardhout en deuren met thermische vulling. Hardhouten deuren bieden een natuurlijke en stijlvolle uitstraling, terwijl thermische vulling zorgt voor een extra laag isolatie binnenin de deur, wat de energie-efficiëntie van uw woning verder verbetert.

 
*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.
 

Landelijk & klassieke voordeuren

Ontdek onze collectie landelijke en klassieke voordeuren. Deze deuren stralen tijdloze elegantie en charme uit, perfect voor het creëren van een warme en uitnodigende entree. Laat u inspireren door een selectie en klik op de afbeeldingen voor meer informatie en om details en een prijsindicatie voor uw favoriete deurmodel aan te vragen. Uiteraard zijn er nog veel meer deurmodellen beschikbaar.

Moderne voordeuren

Onze moderne voordeuren bieden een strakke, eigentijdse uitstraling. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie, details en een prijsindicatie. Uiteraard zijn er ook hier nog veel meer deurmodellen beschikbaar.

De rol van het kozijn en tochtrubbers

Het kozijn is een essentieel onderdeel van de isolerende werking van de voordeur. Onze kozijnen zijn gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een stevige en tochtvrije afdichting. Daarnaast zijn onze deuren uitgerust met hoogwaardige tochtrubbers rondom de profielen. Deze tochtrubbers bieden extra bescherming tegen tocht en dragen bij aan de algehele isolatie van uw woning. Hierdoor sluit de deur perfect aan, wat tocht en warmteverlies minimaliseert. Voor maximale isolatie kunt u ook kiezen voor deuren zonder brievenbus of glas, waardoor er nog minder warmte kan ontsnappen.

Home Box Brievenbus Isolerend Geisoleerd Photoroom

Brievenbus met hoge isolatiewaarde

Naast onze  isolerende voordeuren bieden wij ook de Homebox, een uiterst geïsoleerde en tochtreducerende brievenbus. Deze brievenbus combineert uitstekende isolatie met een modern design en vermindert effectief tocht en geluidsoverlast. De Homebox beschikt over twee kierdichte kleppen die zorgen voor een isolerende luchtkamer.

Verkrijgbaar in diverse kleuren zoals wit, crème, grijs en zwart, past de buitenklep van hoogwaardig geborsteld aluminium perfect bij verschillende stijlen van deurbeslag. Eenvoudig te monteren en geschikt voor vrijwel elke deur of kozijn, is de Homebox een duurzame en stijlvolle keuze voor elke woning die streeft naar optimaal comfort en energie-efficiëntie. 

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurbeslag

Naast isolerende deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurbeslag in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.
 

Functioneel en inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze isolerende voordeuren altijd tocht en vochtvrij. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. Onze voordeuren beschikken allemaal over het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken