Isolerende voordeuren | Vakkundige montageteam | Simon Maree

Sinds 1923

Voordeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Voordeur Intro Rooster

Isolerende voordeuren

Bent u uw woning aan het verduurzamen of isoleren? De voordeur en de achterdeur zijn erg belangrijk voor de isolatie van uw woning. Een voordeur of achterdeur die niet goed sluit zorgt voor verlies van warmte. U kunt de isolatie van uw woning verbeteren door deze buitendeuren te vervangen. Een nieuwe voordeur van Simon Maree sluit goed, is voorzien van tochstrippen en zorgt dus voor meer isolatie. Dit levert niet alleen extra wooncomfort op, maar zo kunt u ook besparen op energie. Wij leveren, meten en monteren onze voordeuren op maat. 

 Bij Simon Maree heeft u veel keus in isolerende voordeuren en kunt u kiezen in landelijke, klassieke of moderne voordeuren. Ook het glassoort, materiaal, handgreep en beslag kunt u samenstellen zodat u een voordeur krijgt die bij uw smaak en woning past. Bekijk onze verschillende voordeuren hieronder ter inspiratie of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms. U kunt uiteraard ook onze showrooms bezoeken zonder een afspraak voor inspiratie of een prijsindicatie.

Isolerende voordeur?

De mate van isolatie word bij een voordeur word allereerst bepaald door hoe goed het sluit. De driepuntsluiting zorgt daarnaast ervoor dat de deur vanuit 3 punten goed in het kozijn sluit en daarnaast dat deze inbraakbestendiger is. Ook voorzien we de deur van een tochtvaldorpel wat nog meer tochtwering oplevert. Een ander belangrijk onderdeel is het plaatsen van dikke tochtstrippen rondom de profielen.

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 
*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurbeslag

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurbeslag in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Functioneel en inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze voordeuren altijd tocht en vochtvrij. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. Onze voordeuren beschikken allemaal over het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan