Isolerende voordeuren | Vakkundige montageteam | Simon Maree

Isolerende voordeuren

Bent u uw woning aan het verduurzamen of isoleren? De voordeur en de achterdeur zijn erg belangrijk voor de isolatie van uw woning. Een voordeur of achterdeur die niet goed sluit zorgt voor verlies van warmte. U kunt de isolatie van uw woning verbeteren door deze buitendeuren te vervangen. Een nieuwe voordeur van Simon Maree sluit goed, is voorzien van tochstrippen en zorgt dus voor meer isolatie. Dit levert niet alleen extra wooncomfort op, maar zo kunt u ook besparen op energie. Wij leveren, meten en monteren onze voordeuren op maat. 

 Bij Simon Maree heeft u veel keus in isolerende voordeuren en kunt u kiezen in landelijke, klassieke of moderne voordeuren. Ook het glassoort, materiaal, handgreep en beslag kunt u samenstellen zodat u een voordeur krijgt die bij uw smaak en woning past. Bekijk onze verschillende voordeuren hieronder ter inspiratie of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms die vanuit Leiden, Lisse, Warmond of Noordwijk bereikbaar zijn. 

 

Isolerende voordeur?

De mate van isolatie word bij een voordeur word allereerst bepaald door hoe goed het sluit. De driepuntsluiting zorgt daarnaast ervoor dat de deur vanuit 3 punten goed in het kozijn sluit. Ook voorzien we de deur van een tochtvaldorpel wat nog meer tochtwering oplevert. Een ander belangrijk onderdeel is het plaatsen van dikke tochtstrippen rondom de profielen.

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

Functioneel en inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze voordeuren altijd tocht en vochtvrij. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. Onze voordeuren beschikken allemaal over het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan