Taatsdeuren in Eigen huis & Interieur

Eigen Huis en Interieur is een zeer gerenommeerd vakblad dat zich richt op woningen en interieurs. Eigen Huis & Interieur is hét ultieme designmagazine van Nederland.

We zijn dan ook trots dat In de uitgave van april en juli aandacht gegeven wordt aan taatsdeuren. De afgelopen maanden is de belangstelling voor taatsdeuren almaar toegenomen. Wij begrijpen wel waarom.

 

 

 

Royale taatsdeuren in uw woning

Taatsdeuren zijn zeer elegant weg te werken in muren, waardoor de muur met de deur één geheel vormt. In combinatie met onzichtbare scharnieren levert het geheel een elegante en harmonieuze uitstraling op.

Grote taatsdeuren in Eigen huis en Interieur

Taatsdeuren zijn over het algemeen breed en zwaar. Doordat een taatsdeur niet draait op een hoek van het kozijn, maar op een kwart van de regel is de deur zeer soepel en licht te draaien in de gewenste richting. Taatsdeuren zorgen voor een smaakvolle en fraaie entree van iedere ruimte. Niet voor niets wordt er aandacht aan besteed door het populaire blad Eigen Huis en Interieur.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze taatsdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie taatsdeuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?