Sinds 1923

Voordeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Voordeur Intro Rooster

Voordeuren in regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur en woont u in de regio Amsterdam? Uw voordeur geeft uw huis een eerste indruk. Gaat u voor een massief hardhouten voordeur? Of toch een strakke aluminium deur? Bij Simon Maree kunt u oneindig variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, zodat u altijd een voordeur vindt die bij uw smaak en woning past. Bekijk onze verschillende voordeuren hieronder ter inspiratie of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms die vanuit Amsterdam uitstekend bereikbaar zijn.

Modern en klassiek

Voor zowel moderne als klassieke voordeuren kunt u bij ons terecht. Naast ons brede assortiment zorgen wij ook voor de perfecte bewerking en montage van uw voordeur. Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur en vakmanschap. 

Functioneel en inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten klassieke voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze klassieke voordeuren altijd tocht- en vochtvrij en beschikken ze over het politiekeurmerk. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?