Bronzen of Messing Stalen Schuifdeuren

Brons of messing is bijna niet meer weg te denken in een modern interieur. Het combineert goed met zwarte accenten maar ook met lichte kleuren. Moderne schuifdeuren van staal, aluminium of hout in messing of brass kleur zijn dan ook perfecte eyecatcher in het interieur. Hierbij hebt u als klant diverse mogelijkheden en keuzes. In de showroom tonen we u graag onze kwaliteitsdeuren en maken voor u op basis van uw voorkeuren een offerte op maat.

Met schuifdeuren creëert u in de woonkamer de ideale blikvanger in het interieur en kunt u de ruimte hier optimaal benutten. Deze binnendeuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. 

Download brochure

 

 

Blikvangers in uw interieur

Staal look deuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek, en zijn ook nog eens zeer functioneel. Onze staal look binnendeuren hebben het robuuste uiterlijk van staal, maar zijn lichter en eenvoudiger te plaatsen. Ook wanneer u vloerverwarming heeft. Het zijn strak ogende blikvangers in uw interieur. 

Anyway Doors staal look deur

Assortiment

Ons assortiment van staal look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • "Normale" staal look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel deuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!  

Meer weten?

Meer informatie of een persoonlijk advies over onze staal look deuren? Maak gerust een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}