Houten kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijnen nodig voor uw woning of bedrijfspand? Dat komt mooi uit. Bij Simon Maree maken we houten kozijnen voor u op maat. In onze eigen werkplaats werken ervaren en gepassioneerde medewerkers aan het op maat maken van uw houten kozijnen. Wij kunnen de kozijnen ook bij u inhangen, dan komen we vooraf even inmeten en geven we direct een passend advies. Na het plaatsen ruimen we alles netjes op en ook na onze werkzaamheden blijven we voor u klaar staan.

Houten kozijn tot aan het plafond

De laatste tijd is er steeds meer vraag naar houten kozijnen vanaf de vloer tot aan het plafond. Heerlijke grote raampartijen zorgen voor veel licht binnen. Sfeervol en prettig. Daarnaast ziet het er strak uit als het houten kozijn vanaf de vloer tot aan het plafond wordt ingezet. Geen franjes boven of onder het kozijn, maar een strak geheel.

 

Voordelen houten kozijnen

Voor het gemak hebben we de voordelen van houten kozijnen voor u op een rij gezet:

  • De reparatie van houten kozijnen is eenvoudig
  • Houten kozijnen hebben een warme uitstraling
  • Hout heeft een hoge isolatiewaarde
  • Houten kozijnen gaan lang mee
  • Hout is makkelijk in een andere kleur te schilderen


Houten kozijnen zijn duurzaam

U kunt er vanuit gaan dat houten kozijnen met gemak meer dan 50 jaar meegaan. Kunststof kozijnen zijn meestal na 25 jaar afgeschreven, waarbij de restwaarde dan 0 is. Bij een houten kozijnen liggen die percentages anders. Wij kunnen de eventuele slechte delen van een houten kozijn vervangen en de restwaarde bij hout ligt na 25 jaar op ongeveer 60 %.

Houten kozijnen prijzen

De prijzen van houten kozijnen lopen uiteen. Het heeft uiteraard te maken met het type hout, eventueel maatwerk en andere specifieke wensen. Kom gerust langs in onze showroom of maak een afspraak voor een passende offerte. Wij helpen u graag verder en u kunt bij ons rekenen op absolute kwaliteit. Tot ziens in onze showroom!

Route naar de showroom Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnendeurkozijnen in uw woning of pand?