Voordeur met kozijn in Tilburg

Woont u in Tilburg of omgeving en bent u van plan zowel uw voordeur als het omliggende kozijn te vervangen? Soms is een voordeur aan vernieuwing toe en voldoet het bestaande kozijn niet meer om een nieuwe deur te plaatsen. Bij Simon Maree bieden we tal van opties. Kies uit verschillende stijlen van houten voordeuren en laat indien gewenst ook het kozijn door ons vervangen. Onze deuren en kozijnen zijn vervaardigd uit duurzaam meranti hardhout. In onze showroom in Tilburg adviseren wij u graag over onze assortiment van klassieke, landelijke en moderne voordeuren, en laten we u de verschillende mogelijkheden van deurbeslag zien.

 

 

Showroom TIlburg bezoeken voor advies over uw nieuwe voordeur met kozijn

Ontdek de veelzijdigheid van onze voordeuren met kozijn in onze toegankelijke showroom in Tilburg. Gelegen in het hart van de stad, is onze showroom eenvoudig te bereiken vanuit diverse wijken en omliggende gebieden. Of u nu uit het bruisende Centrum, de gezellige wijk Reeshof, of de historische wijk Oud-Noord komt, u bent binnen enkele minuten bij ons. Ook vanuit omliggende dorpen en gemeentes zoals Goirle, Berkel-Enschot, en Udenhout is onze showroom goed bereikbaar. 

Voordeur Met Kozijn Tilburg Weekamp Deuren Voordeur Simon Maree Deurenspecialist Website Image Banner

BREED ASSORTIMENT AAN MERKEN IN TILBURG

Wij werken samen met diverse leveranciers, waardoor wij een uitgebreide reeks aan voordeuren kunnen aanbieden in Tilburg. Ons assortiment omvat topmerken zoals Weekamp, Albo, Skantrae en Austria deuren.

Bij Deurenspecialist Simon Maree in Tilburg hebben we een eigen montageteam van vakmensen in dienst, die uw voordeur nauwkeurig op maat maken, perfect inmeten en vakkundig afhangen. Maak direct een afspraak voor persoonlijk advies in een van onze showrooms in Tilburg.

Deurkrukken IN TILBURG

In Tilburg bieden we naast voordeuren ook een breed scala aan deurkrukken in elke denkbare kleur en van diverse materialen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, zodat uw voordeur er prachtig uitziet..
 
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Vakmanschap IN TILBURG

Ons ervaren team van vakmensen in Tilburg meet en monteert binnen- en buitendeuren met precisie. We garanderen topkwaliteit en bieden ook na de installatie van uw deur ondersteuning. Onze voordeuren zijn altijd volledig op maat gemaakt. Na de offerte komt onze inmeter bij u thuis in Tilburg voor een nauwkeurige meting, waarna de deur op maat wordt gemaakt door een van onze leveranciers. Ook voor bijzondere voordeuren, zoals getoogde exemplaren en garagedeuren, bent u bij ons aan het juiste adres.

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 

InbraakbestendigE EN STIJLVOLLE VOORDEUR MET KOZIJN IN TILBURG

Een stijlvolle voordeur moet ook functioneel zijn. We installeren door het hele jaar heen voordeuren in Tilburg en onze timmermannen kennen onze producten door en door. Onze voor- en buitendeuren zijn tocht- en vochtvrij en voldoen aan het politiekeurmerk, wat uw veiligheid waarborgt. Daarnaast zijn onze voordeuren uitgerust met het nieuwste veiligheidsbeslag, variërend van driepuntssluitingen tot anti-kerntrekbeslag.

Landelijk & klassieke voordeuren

Voordeur naar uw smaak

Gaat u voor een massief hardhouten voordeur? Of toch voor een strakke aluminium deur? Bij Simon Maree bieden wij u oneindig veel keus. U kunt variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, etc. Zo vindt u altijd een voordeur die past bij uw smaak en woning. Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een op maat gemaakte kwaliteitsdeur en vakmanschap. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 
 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}