Eiken voordeur

Wilt u een blijvende indruk maken met de ingang van uw huis? Investeer dan in de pracht en kwaliteit van voordeuren met een eiken uitstraling. Deze unieke keuze straalt niet alleen elegantie en verfijning uit, maar biedt ook een scala aan voordelen die het een waardevolle investering maken. Van het verbeteren van de uitstraling van uw woning tot het verhogen van de isolatie, eiken voordeuren hebben het allemaal te bieden. Ontdek hoe deze investering niet alleen de esthetiek van uw huis kan versterken, maar ook zorgt voor veiligheid, duurzaamheid en isolatie.

Bij Simon Maree hebben we een uitgebreid assortiment aan voordeuren met de uitstraling van eiken. Deze voordeuren hebben de look van eiken maar zijn duurzamer en onderhoudsvriendelijker.  Deze deuren worden namelijk gemaakt van afromosia hout. Of u nu een voorkeur heeft voor een landelijke, klassieke of moderne uitstraling, bij ons vindt u de perfecte eiken voordeur die aansluit bij uw persoonlijke smaak en woning. We leveren, meten en monteren onze voordeuren op maat, zodat u verzekerd bent van een perfecte pasvorm.

Eiken voordeur Eiken Look Buitendeur Houten Voordeur Simon Maree 10 Website Image kopie

Duurzaamheid en Levensduur van Eiken Voordeuren

Een van de belangrijkste voordelen van investeren in hoogwaardige voordeuren van afrormosia is hun duurzaamheid en lange levensduur. Afrormosia hout staat bekend om zijn stevigheid en robuustheid, waardoor het bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Onze voordeuren met een eiken look minder gevoelig voor weersomstandigheden.

Bovendien kunnen voordeuren met een eiken uitstraling behandeld worden met verschillende beschermende coatings en afwerkingen, zoals vernis of verf, om hun duurzaamheid verder te verbeteren. Deze coatings bieden extra bescherming tegen vocht, schimmels en insecten, waardoor de levensduur van de voordeur verlengd wordt. Met regelmatig onderhoud en zorg kan een hoogwaardige voordeur met eiken look tientallen jaren meegaan, waardoor het op lange termijn een kosteneffectieve investering is.

 

Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen 01.00 00 13 23.Still002

Functionaliteit en Veiligheid

Naast hun stijlvolle uitstraling moeten voordeuren ook functioneel en veilig zijn. Onze eiken voordeuren zijn altijd ontworpen om tocht en vocht buiten te houden. Daarnaast kunnen ze uitgerust worden met geavanceerd veiligheidsbeslag, variërend van 3-puntssluitingen tot anti-kerntrekbeslag. Alle voordeuren van Simon Maree voldoen aan het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid, waardoor u met een gerust hart kunt genieten van een veilige entree.
 
 
*Let op: deze video is opgenomen in 2021 de hierinbenoemde prijsindicaties kunnen dus verschillen.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurbeslag

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurbeslag in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.
 
 

Veiligheidskenmerken van Eiken voordeuren

Veiligheid is een belangrijke overweging bij het kiezen van een voordeur, en houten voordeuren bieden uitstekende veiligheidskenmerken. Hout is van nature een sterk materiaal dat inbraak en indringers kan weerstaan. Bovendien kunnen houten voordeuren worden uitgerust met geavanceerde sloten en beveiligingssystemen om uw huis te beschermen tegen ongewenste gasten.

Daarnaast bieden houten voordeuren ook een goede geluidsisolatie, waardoor uw huis een rustige en vredige omgeving blijft. Dit is vooral belangrijk als u in een drukke buurt woont of als u gevoelig bent voor geluiden van buitenaf.

Onderhoud en Verzorging

Hoewel eiken voordeuren een mooie natuurlijke uitstralling hebben zijn ze niet altijd bestand tegen de elementen. Hierdoor is regelmatig onderhoud noodzakelijk om hun schoonheid en functionaliteit te behouden. Het hout is gevoelig voor vocht en temperatuurschommelingen, dus het is belangrijk om uw eiken voordeur regelmatig te inspecteren op tekenen van schade, zoals barsten, kromtrekken of verkleuring.

Onze voordeuren met eiken look zijn gemaakt van afrormosia hout, dit is een houtsoort dat doorgaans gebruikt wordt voor het bekleden van gevels. Hierdoor is het ook veel beter bestendig tegen de elementen van de natuur. Deze voordeuren hebben dan ook een langere verwachte levensduur.

Kostenoverwegingen bij Eiken voordeuren

Bij het investeren in een hoogwaardige eiken voordeur is het belangrijk om rekening te houden met de kosten. Hoewel eiken voordeuren, in dit geval voordeuren met een eiken uitstraling, mogelijk een hogere initiële investering vereisen dan andere materialen zoals kunststof of staal, bieden ze op lange termijn aanzienlijke kostenbesparingen en voordelen. De duurzaamheid en lange levensduur van een hoogwaardige eiken voordeur, samen met de energiebesparingen die het kan opleveren, maken het tot een kosteneffectieve investering op lange termijn.

Ontdek de tijdloze schoonheid en kwaliteit van eiken voordeuren bij Simon Maree. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of breng een bezoek aan onze showrooms voor inspiratie en een prijsindicatie.

Meer weten

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}