Voordeur met kozijn | Ingemeten & Gemonteerd | Simon Maree

Voordeur met kozijn

Wilt u de voordeur en het kozijn eromheen vernieuwen? Het kan zijn dat uw voordeur toe is aan vervanging en dat het kozijn niet goed genoeg meer is om hier een nieuwe voordeur in te hangen. Bij ons is er heel veel mogelijk. Zo heeft u de keuze tussen diverse stijlen aan houten voordeuren. Ook is het mogelijk om het kozijn door ons te laten vervangen. Wij werken altijd met meranti hardhout voor onze deuren en kozijnen. In de showroom kunnen wij u adviseren over onze klassieke voordeuren, landelijke voordeuren en moderne voordeuren. Uiteraard hebben wij hier ook divers deurbeslag liggen om voorbeelden te tonen.

 

 

 

Wij werken met verschillende leveranciers en merken. Hierdoor hebben wij een breed assortiment aan voordeuren. Zoals de merken Weekamp deuren, Albo deuren, Skantrae deuren en Austria deuren.

Bij Deurenspecialist Simon Maree beschikken we over een eigen montage team. Zo maken onze vakmensen uw ideale voordeur op maat en wordt de deur perfect ingemeten en afgehangen. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms.

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
 
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Vakmanschap

Met een team aan ervaren vakmensen meten en monteren wij binnen- en buitendeuren puntgaaf. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar. De deuren die wij maken zijn altijd geheel op maat. Onze inmeter komt het namelijk na de offerte eerst bij u thuis inmeten, vervolgens wordt dit geheel op maat gemaakt bij één van onze leveranciers. Zelfs getoogde voordeuren en garagedeuren zijn dus mogelijk.

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 

Inbraakbestendig met stijl

Naast een stijlvolle voordeur dient het ook functioneel te zijn. Wij monteren door heel het jaar voordeuren en onze timmermannen kennen dus de producten door en door. Onze voordeuren en buitendeuren zijn tochtvrij en vochtvrij. Ze beschikken altijd over het politiekeurmerk, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Ook zijn onze voordeuren leverbaar met het nieuwste veiligheidsbeslag, drie punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. 

Landelijk & klassieke voordeuren

Voordeur naar uw smaak

Gaat u voor een massief hardhouten voordeur? Of toch voor een strakke aluminium deur? Bij Simon Maree bieden wij u oneindig veel keus. U kunt variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, etc. Zo vindt u altijd een voordeur die past bij uw smaak en woning. Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een op maat gemaakte kwaliteitsdeur en vakmanschap. 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 
 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan