Voordeur met kozijn

Wilt u de voordeur en het kozijn eromheen vernieuwen? Het kan zijn dat uw voordeur toe is aan vervanging en dat het kozijn niet goed genoeg meer is om hier een nieuwe voordeur in te hangen. Bij ons is er heel veel mogelijk. Zo heeft u de keuze tussen diverse stijlen aan houten voordeuren. Ook is het mogelijk om het kozijn door ons te laten vervangen. Wij werken altijd met meranti hardhout voor onze kozijnen, bij de voordeur heeft u ook keus uit TriTherm of andere isolerende materialen die van hout gemaakt zijn. In de showroom kunnen wij u adviseren over onze klassieke voordeuren, landelijke voordeuren en moderne voordeuren. Uiteraard hebben wij hier ook divers deurbeslag liggen om voorbeelden te tonen.

 

 Wij werken met verschillende leveranciers en merken. Hierdoor hebben wij een breed assortiment aan voordeuren. Zoals de merken Weekamp deuren, Albo deuren, Skantrae deuren en Austria deuren.

VOORDEUR advies AAN HUIS 

Naast onze showroomervaring bieden we nu ook exclusief advies aan huis aan, speciaal ontworpen voor diegenen die niet in de gelegenheid zijn om onze showroom te bezoeken of voor wie dit gewoon beter uitkomt. Onze experts komen direct naar u toe, brengen de wereld van voordeuren naar uw woonkamer, en bieden advies op maat dat rekening houdt met uw specifieke situatie volledig kosteloos.

Voordeur Advies aan Huis Banner 3v3 DSC04174

Mobiele Banner Beschrijving

 

Onze experts komen direct naar u toe, brengen de wereld van voordeuren naar uw woonkamer, en bieden advies op maat dat rekening houdt met uw specifieke situatie. 

Nu aanvragen

 

Bij Deurenspecialist Simon Maree beschikken we over een eigen montage team. Zo maken onze vakmensen uw voordeur inclusief houten kozijn volledig op maat en wordt de deur perfect ingemeten en afgehangen. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in een van onze showrooms.

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw voordeur met kozijn er schitterend uit komt te zien.
 
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Vakmanschap

Met een team aan ervaren vakmensen meten en monteren wij uw voordeur met kozijn puntgaaf. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar. De deuren die wij maken zijn altijd geheel op maat. Onze inmeter komt het namelijk na de offerte eerst bij u thuis inmeten, vervolgens wordt dit geheel op maat gemaakt bij één van onze leveranciers. Zelfs getoogde voordeuren en garagedeuren zijn dus mogelijk.

Ons assortiment in voordeur met kozijn

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Ook kunnen wij u een goede indruk geven van de kwaliteit van het meranti hardhout kozijn waar wij mee werken. Wat voordeuren betreft hebben wij naast collectie in de showroom honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

 

Houten kozijnen

Onze voordeurkozijnen zijn ontworpen voor optimale isolatie, met het grootste voordeel te vinden in de tochtkaders die op het kozijn zijn verwerkt. Elk voordeurkozijn bevat tochtkaders, wat resulteert in uitstekende geluids- en winddichtheid. Dit zorgt ervoor dat uw woning langer warm blijft in de winter en koeler in de zomer. Onze kozijnen voor de voordeur worden gemaakt van meranti hardhout en worden volledig op maat gemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van het voordeurkozijn ook waarborgen.

Voordeur Met Kozijn Deuren Simon Maree Deurenspecialist Website Image Banner DSC01350 6

Inbraakbestendig met stijl

Naast stijlvol dient uw nieuwe voordeur met kozijn ook functioneel te zijn. Wij monteren door heel het jaar voordeuren met kozijnen en onze timmermannen kennen dus de producten door en door. Onze voordeuren, buitendeuren en kozijnen zijn tochtvrij en vochtvrij. Ze beschikken altijd over het politiekeurmerk, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid. Ook zijn onze voordeuren leverbaar met het nieuwste veiligheidsbeslag, drie punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. De driepuntsluiting sluit naadloos aan op de zijstijl van het kozijn en biedt extra veiligheid en gemak.

Voordeur met kozijn gemonteerd door team Simon Maree Deurenspecialist Montage Voordeur Buitendeur Team Timmermannen

Houten kozijn met zijlicht

Bij het vervangen van uw voordeur met kozijn kan het zijn dat uw huidige kozijn voorzien is van een zijlicht. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om uw voordeur met kozijn en een zijlicht te bestellen. Hieronder hebben we de mogelijke combinaties opgesomd, echter is er bij ons als deurenspeciaalzaak nog veel meer mogelijk.

  • Houten voordeurkozijn met zijlicht rechts;
  • Houten voordeurkozijn met zijlicht links;
  • Houten voordeurkozijn met zijlichten aan beide zijden;
  • Houten voordeur met bovenlicht.

De draairichting van uw voordeur

De draairichting van houten voordeuren is altijd naar binnen. Waarom draaien onze voordeuren altijd naar binnen? Dit is een vraag die we vaak horen. Naast dat het praktischer is zorgt een voordeur die naar binnendraait ook voor een warmer welkom. Een voordeur dat naar buiten draait kan ook enigszins ongelukken veroorzaken. Bijvoorbeeld als de deur in alle haast open zwaait vol tegen een buurman of voorbijganger. Dus als u bij ons een voordeur met kozijn afneemt zal de deur zeker ook altijd naar binnen draaien.

Landelijk, klassieke en moderne voordeuren

Voordeur naar uw smaak

Gaat u voor een massief hardhouten voordeur? Of toch voor een strakke aluminium deur? Bij Simon Maree bieden wij u oneindig veel keus. U kunt variëren met glassoorten, materialen, handgrepen, etc. Zo vindt u altijd een voordeur die past bij uw smaak en woning. Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een op maat gemaakte kwaliteitsdeur en vakmanschap. 

Andere opties met kozijnen

Wilt u een ander product met kozijnen? Wij hebben uiteraard ook:

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}