Sinds 1923

Weekamp

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Weekamp deuren

Weekamp heeft misschien wel de beste voordeuren van heel Nederland! Wij kunnen alle Weekamp deuren, binnen afzienbare tijd, op maat leveren. Naast buitendeuren maakt Weekamp ook een breed scala aan binnendeuren. Weekamp produceert het overgrote deel van hun deurmodellen in hun eigen fabriek, hierdoor is maatwerk mogelijk. Of het nou een binnendeur of een buitendeur betreft, wij maken uw deur altijd op maat zodat we de kwaliteit van ons product en dienst kunnen waarborgen. Zo heeft u niet alleen een stijlvolle weekamp deur maar ook een deur dat goed hangt en sluit waardoor u er optimaal van kan genieten.

 

Weekamp deuren voor binnen en buiten

Naast voordeuren zijn ook de binnendeuren van Weekamp deuren van hele hoge kwaliteit. De binnendeuren van Weekamp zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste S-core kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Door het hoogwaardige materiaal hebben Weekamp deuren een lange garantie.

Verschillende uitvoeringen

U kunt binnen het assortiment binnendeuren van Weekamp kiezen uit 4 verschillende uitvoeringen. Deuren met een facetprofilering, rechte profilering, kraalprofilering of ojiefprofilering. Elke uitvoering heeft een eigen profilering en paneel, wat de deur zijn unieke uitstraling geeft.

Weekamp Deuren Voordeur Simon Maree Deurenspecialist Website Image Banner

Uitzonderlijke kwaliteit

De deuren van Weekamp zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zonder dat ze daarbij uit de markt geprijsd zijn. Met ons uitgebreide assortiment Weekamp deuren en het geleverde maatwerk, kunnen wij altijd uw ideale deur leveren.

Deurbeslag bij uw weekamp deur

Hoewel Weekamp deuren niet zelf deurbeslag produceert, werken zij met diverse leveranciers voor deurbeslag die aansluiten op de kwaliteit van hun deuren. Hierdoor heeft u ontzettend veel keus in deurkrukken, scharnieren, briefplaten, stangen, rozetten en meer. Zo heeft u een stijlvolle weekampdeur voorzien van bijpassend deurbeslag. 

Vakkundige montage van uw weekamp deuren

Simon Maree Deurenspecialist opereert met een eigen, toegewijd montageteam en een goed uitgeruste werkplaats. Deze faciliteiten stellen onze vakmensen in staat om deuren volledig op maat te vervaardigen, nauwkeurig in te meten en vakkundig te installeren. Voordat we een offerte verstrekken, komt onze professionele inmeter bij u thuis om de exacte afmetingen vast te leggen. Vervolgens wordt uw deur op maat gemaakt in samenwerking met een van onze betrouwbare leveranciers. Zelfs de installatie van gebogen voordeuren en garagedeuren behoort tot onze mogelijkheden. Bovendien staan we altijd paraat om u van dienst te zijn, ook na de succesvolle installatie van uw deur(en)!

Meer weten?

Meer informatie of advies over Weekamp deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?