Sinds 1923

Weekamp

Uw wens is leidend in ons persoonlijk advies. Simon Maree staat al sinds jaar en dag bekend om zijn kwaliteit, kennis en vakmanschap.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Weekamp deuren

Weekamp heeft misschien wel de beste voordeuren van heel Nederland! Wij kunnen alle Weekamp deuren binnen afzienbare tijd, op maat leveren. Weekamp beschikt over een eigen fabriek waardoor al uw persoonlijke wensen werkelijkheid kunnen worden. 

Binnendeuren

Naast voordeuren zijn ook de binnendeuren van Weekamp van hele hoge kwaliteit. De binnendeuren van Weekamp zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste S-core kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Door het hoogwaardige materiaal hebben Weekamp deuren een lange garantie.

Verschillende uitvoeringen

U kunt binnen het assortiment binnendeuren van Weekamp kiezen uit 4 verschillende uitvoeringen. Deuren met een facetprofilering, rechte profilering, kraalprofilering of ojiefprofilering. Elke uitvoering heeft een eigen profilering en paneel, wat de deur zijn unieke uitstraling geeft.

Uitzonderlijke kwaliteit

De deuren van Weekamp zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zonder dat ze daarbij uit de markt geprijsd zijn. Met ons uitgebreide assortiment Weekamp deuren en het geleverde maatwerk, kunnen wij altijd uw ideale deur leveren.

Meer weten?

Meer informatie of advies over Weekamp deuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Route naar de showroom   Afspraak maken

Impressie Weekamp deuren

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in onze showroom? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Naast de deuren leveren wij een groot assortiment hang- en sluitwerk. Tevens kunt u bij ons kiezen uit een scala van deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.

Perfect afhangen van uw deur

Wij beschikken over ons eigen montageteam. Met ons team leveren wij een kwaliteitsproduct. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren. Tevens hebben wij jarenlang ervaring in houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na de installatie van uw deur voor u klaar.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Advies op maat

Wilt u advies op maat over binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de feestdagen zijn wij gesloten van 24 december t/m 3 januari 2019. Vanaf vrijdag 4 januari 2019 zijn wij geopend en bent u weer van harte welkom

Voor vragen of afspraken, kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Contact opnemen