Weekamp deuren | deurenspecialist Simon Maree

Sinds 1923

Weekamp

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Unknown 1
Unknown 1

Weekamp deuren

Weekamp heeft misschien wel de beste voordeuren van heel Nederland! Wij kunnen alle Weekamp deuren, binnen afzienbare tijd, op maat leveren. Naast buitendeuren maakt Weekamp ook een breed scala aan binnendeuren. Weekamp beschikt over een eigen fabriek waardoor al uw persoonlijke wensen werkelijkheid kunnen worden.

 

 

 

Binnendeuren

Naast voordeuren zijn ook de binnendeuren van Weekamp van hele hoge kwaliteit. De binnendeuren van Weekamp zijn opgebouwd uit een combinatie van een vormvaste S-core kern en gladde, vochtbestendige deklagen en panelen. De deuren worden afgewerkt met een gladde witte grondlak. Door het hoogwaardige materiaal hebben Weekamp deuren een lange garantie.

Verschillende uitvoeringen

U kunt binnen het assortiment binnendeuren van Weekamp kiezen uit 4 verschillende uitvoeringen. Deuren met een facetprofilering, rechte profilering, kraalprofilering of ojiefprofilering. Elke uitvoering heeft een eigen profilering en paneel, wat de deur zijn unieke uitstraling geeft.

Uitzonderlijke kwaliteit

De deuren van Weekamp zijn van uitzonderlijke kwaliteit, zonder dat ze daarbij uit de markt geprijsd zijn. Met ons uitgebreide assortiment Weekamp deuren en het geleverde maatwerk, kunnen wij altijd uw ideale deur leveren.

Meer weten?

Meer informatie of advies over Weekamp deuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?