Opdekdeuren vervangen in regio Almere

Opdekdeuren vervangen in regio Almere

Zoekt u opdekdeuren voor uw nieuwe interieur in uw woning in regio Almere? Dan heeft u bij ons diverse opties om de binnendeuren in uw woning naar eigen interieur te stylen. Opdekdeuren zijn al jaren niet weg te denken bij bestaande bouw maar ook bij nieuwbouwwoningen. Wij zien de laatste jaren de trend opkomen waarbij opdekdeuren vernieuwd of vervangen worden voor kamerhoge binnendeuren, taatsdeuren, schuifdeuren of stalen deuren. Woont u in Almere, Huizen, Bussum of Naarden? Voor prijsindicatie en informatie bezoekt u onze showroom in Almere.

 

 

Het vernieuwen van de opdekdeuren is een voordelige en praktische optie. De nieuwe opdekdeuren plaatsen we namelijk in de bestaande metalen kozijnen. U hebt ook in opdekdeuren veel keus waaronder staal look opdekdeuren, moderne opdekdeuren met glas maar ook klassiekere opdekdeuren van Svedex, Weekamp en Albo waardoor u werkelijk een breed assortiment.

Svedex opdekdeuren

Simon Maree biedt u een ruim assortiment opdekdeuren in veel verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld met glas. De opdekdeuren van Svedex zijn voornamelijke erg populair. Deze deuren hebben een extra rand rondom en maar één draairichting. Deze passen ieder klassiek interieur.

 

 
Plafondhoge deur

Deurenspecialist Simon Maree heeft ook kamerhoge deuren die uw woning een strakker en ruimtelijker aanzicht geven. Geen ruimte meer boven de deur, maar een strak geheel dat aansluit bij de inrichting van uw woning. Daarnaast zijn er diverse soorten glas die u kunt toepassen op de deur. Ook kunt u kiezen tussen de standaard scharnieren of verdekte scharnieren. Door middel van maatwerk sluit het kozijn aan op aanliggende wanden. Er komt dus geen stucwerk of behang bij kijken.

 
Taatsdeuren

Wat zijn taatsdeuren, is het mogelijk bij mij en hoe past het in mijn interieur? Deze vragen zien wij vaak terug in de showroom. Taatsdeuren zijn namelijk erg gewild op dit moment. Een taatsdeur is een deur die naar beide kanten open draait. Bij een taatsdeur zijn er geen deurposten of kozijnen. Het scharnier word namelijk op de vloer en plafond bevestigd. Hierdoor oogt uw woning luxer en modern. Deze elegante deuren worden op maat gemaakt en draaien om hun verticale as en kunnen zowel naar links als naar rechts geopend worden. Kom gerust eens langs bij onze showroom ter inspiratie. Onze showrooms  zijn goed bereikbaar vanuit Almere Poort, Amsterdam, Huizen, Amersfoort. Lelystad en regio Almere.

 
Stalen deuren

Met stalen deuren creëert u in de woonkamer de ideale blikvanger in het interieur en kunt u de ruimte hier optimaal benutten. Deze binnendeuren laten zich ongeacht de grootte vederlicht bedienen en de onderhoudsvriendelijke en strakke materialen kunnen worden gecombineerd met een ruim assortiment aan glassoorten. Deze deuren passen namelijk perfect in elk interieur, zowel modern als klassiek.

 
Steel look deuren

Zoekt u een innovatieve binnendeur, die niet alleen praktisch en onderhoudsvriendelijk is, maar ook kracht en klasse uitstraalt? Kijk dan niet verder dan onze steel look binnendeuren. Onze steel look deuren worden gemaakt van de meest hoogwaardige materialen. Bezoek onze showroom in Almere om deze moderne design deuren te aanschouwen.

 

 
Schuifdeuren

Alle schuifdeuren van Simon Maree worden op maat gemaakt. Wij ontzorgen het proces van meten tot en met monteren. We hebben een grote verscheidenheid aan schuifdeuren. Van klassieke houten schuifdeuren tot industriële schuifdeuren met ranke profielen, van volledig glazen schuifdeuren tot glasdeuren met geweven gouden glas. Simon Maree kan voor alle wensen en designs een passende oplossing maken. Alle merken die Simon Maree voert op binnendeur-gebied kunnen worden toegepast als schuifdeur, elk weer met zijn eigen voordelen en specialiteiten.

 

 
Moderne binnendeuren

Een strakke afwerking voor uw moderne interieur? Simon Maree heeft een uitgebreid assortiment aan moderne binnendeuren, waardoor u altijd een deur vindt die past bij uw wensen, smaak en levensstijl.

Svedex Opdekdeuren

Deurkozijnen

Als u kiest voor een van onze opdekdeuren met glas bieden wij u ook een ruime keuze aan nieuwe afgelakte kozijnen. Dit zorgt ervoor dat de deur en uw bijpassende deurkozijn een harmonisch geheel vormen met uw interieus.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze opdekdeuren met glas? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}