Houten openslaande tuindeuren

Simon Maree staat al jaren bekend om zijn vakmanschap in het opmeten en monteren van houten openslaande tuindeuren. Wij werken samen met diverse topleveranciers die deze deuren op maat produceren, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Ons bestaande assortiment aan houten openslaande tuindeuren biedt een breed scala aan mogelijkheden. Elke deur is een staaltje van vakmanschap en kwaliteit, met het oog op duurzaamheid en esthetische waarde.

Onze merken voor houten  openslaande tuindeuren

Onze houten openslaande tuindeuren zijn afkomstig van vooraanstaande merken die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap. Deze deuren zijn speciaal ontworpen om een veilige en stijlvolle overgang te bieden tussen uw huis en buitenruimte. Dankzij hun robuuste constructie en dubbele tochtkaders bieden ze bescherming tegen weersinvloeden, terwijl ze uw huis een esthetische upgrade geven. e samenwerking met diverse topmerken zoals Weekamp en Albo Deuren stelt ons in staat om een gevarieerde collectie aan te bieden. Of u nu kiest voor meranti, mahonie of een andere hardhoutsoort, wij garanderen deuren die zowel mooi als functioneel zijn.

Robuuste materialen en constructie

Bij Simon Maree vindt u een breed scala aan materialen en diktes speciaal voor uw houten openslaande tuindeuren. Onze deuren worden voornamelijk vervaardigd uit hoogwaardig meranti of mahonie hardhout, beschikbaar in diktes van 40 mm en 54 mm. Deze variaties zijn specifiek ontworpen om aan uiteenlopende isolatie- en beveiligingsbehoeften te voldoen. Dankzij deze diktes bieden onze tuindeuren uitstekende bescherming tegen wind, lucht en water, en zijn ze geluidsisolerend. De robuuste constructie zorgt voor een langdurige duurzaamheid en biedt betrouwbare bescherming tegen inbraak.

Veiligheid als prioriteit

Bij Simon Maree staan veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Al onze houten openslaande tuindeuren zijn uitgerust met het politiekeurmerk Veilig Wonen en voorzien van hoogwaardige veiligheidsscharnieren. Deze scharnieren zijn cruciaal voor buitendeuren, aangezien ze voorkomen dat de deur uit het kozijn gelicht kan worden. Verschillende slot- en sluitingsopties, zoals driepuntssluitingen, garanderen dat uw huis te allen tijde goed beveiligd is.

Maatwerk voor uw houten tuindeuren

Bij Simon Maree is maatwerk de standaard. Elke set houten openslaande tuindeuren wordt in Nederland vervaardigd volgens uw unieke specificaties. Personaliseer uw deuren met keuzes in glastype, aflak, beslag en een Isostone onderdorpel voor een naadloze afwerking die bij uw huis past.

Vakkundige installatie

Een prachtige deur verdient een deskundige installatie. Ons gespecialiseerde montageteam staat garant voor precisie en zorgvuldigheid. Na een accurate meting wordt elke deur op maat gemaakt en geïnstalleerd door ons team van ervaren vakmensen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe houten openslaande tuindeuren perfect passen en functioneren, ongeacht de specifieke vormen en afmetingen.

Deurbeslag voor uw Houten Openslaande Tuindeuren

Het juiste deurbeslag speelt een cruciale rol in zowel functionaliteit als esthetiek van uw houten openslaande tuindeuren. Bij Simon Maree begrijpen we dat deurbeslag niet enkel veilig en stevig moet zijn, maar ook harmonieus moet aansluiten bij de stijl van uw tuindeuren en uw woning. Daarom bieden wij een uitgebreide collectie van deurbeslag, variërend van moderne tot klassieke ontwerpen.

Kies uit onze selectie van strakke roestvrijstalen sets of traditioneel bronzen beslag, waarbij elk item zorgvuldig ontworpen is om duurzaamheid en esthetiek te combineren. Onze veiligheidsscharnieren, cilindersloten en geavanceerde beveiligingsmechanismen versterken de bescherming van uw deuren tegen ongewenste toegang. Bovendien zijn al onze producten ontworpen met ergonomie in gedachten, voor een comfortabele en eenvoudige bediening.

Ontdek ons assortiment houten openslaande tuindeuren

Wij nodigen u uit om onze veelzijdige collectie houten openslaande tuindeuren te ontdekken. Elke deur in ons assortiment is ontworpen om uw woning te verrijken met zowel stijl als functionaliteit, zonder in te leveren op veiligheid en duurzaamheid. Ontdek de diversiteit van ontwerpen die variëren van modern tot landelijk en klassiek, en vind de perfecte match voor uw huis.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of advies over onze achterdeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken