Schuifdeuren voor binnenshuis| Deurenspecialist Simon Maree

Schuifdeuren binnen

U bent op zoek naar een schuifdeur voor binnenshuis? Een schuifdeur kan verschillende ruimtes binnen uw woning met elkaar verbinden. Doordat een schuifdeur niet open hoeft te draaien, bespaart het aanzienlijk veel ruimte in het gebruik ervan. U heeft bij ons keuze in een breed assortiment aan schuifdeuren van verschillende merken.

 

 


De mogelijkheden voor schuifdeuren bij ons loopt van staal look schuifdeuren, bronzen schuifdeuren van italiaans design, volledige glazen schuifdeuren tot aan dichte schuifdeuren. Glazen schuifdeuren geven helemaal een extra ruimtelijk effect. Binnenschuifdeuren passen in vrijwel ieder interieur. Samen vinden we de binnenschuifdeur die past bij uw smaak en woning.

 

Stalen binnenschuifdeuren

Stalen binnenschuifdeuren met glas zijn de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Niet gek, want stalen schuifdeuren met glas stralen kracht en klasse uit. Stalen glazen schuifdeuren zijn simpelweg een meerwaarde voor iedere woning. 

Houten staal look schuifdeuren

Schuifdeuren van hout maar met de look van staal zijn een mooi alternatief voor de zware stalen schuifdeuren. Hier zijn er dan ook diverse ontwerpen en stijlen uit te kiezen. 

Aluminium schuifdeuren

Naast houten schuifdeuren hebben wij ook ranke aluminium schuifdeuren van diverse merken in ons assortiment. Hierdoor kunt u kiezen tussen diverse ontwerpen, stijlen en zelfs de kleur van de deur. Zo hebben wij bijzondere bronzen schuifdeuren van italiaans design binnen ons assortiment. Vanzelfsprekend zitten hier ook diverse staal look schuifdeuren bij. 

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is waar wij van Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in onze zoektocht naar een schuifdeur die bij u past. Het is namelijk niet eenvoudig om de juiste binnenschuifdeur uit te zoeken. 

Meer weten?

Meer informatie over onze schuifdeuren voor binnenshuis? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren. Pas uw cookievoorkeuren aan

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?