Barndeuren

Boerderijdeuren zorgen voor een landelijke uitstraling in uw woning. Hebt u een landelijk interieur en bent u op zoek naar een bijpassende landelijke binnendeur? Wij werken met diverse merken voor binnendeuren waaronder Weekamp en Albo. Zowel Weekamp als Albo Deuren bieden veel mogelijkheden ook als het om boerderijdeuren gaat, ook wel barndoors genoemd.

  

Albo barndeuren

Elke deur van Albo wordt zorgvuldig gespoten met een watergedragen primer en tijdens de installatie voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk. Albo's uitgebreide collectie omvat zowel binnen- als buitendeuren, elk met unieke eigenschappen. Onze barndeuren zijn bijzonder veelzijdig; we kunnen ze installeren als een traditionele scharnierdeur met kozijn, of als een stijlvolle schuifdeur. Voor de schuifdeuren gebruiken we onze eigen superieure schuifrailsystemen om de kwaliteit van ons product en onze service te garanderen. Let op: sommige afbeeldingen op deze pagina kunnen schuifrails tonen die niet tot ons standaard assortiment behoren.

 

Volledig houten barndeuren

Albo onderscheidt zich als een van de weinige producenten die nog steeds deuren van volledig hout vervaardigt, net als in het verleden. Deze deuren hebben een natuurlijke houtstructuur die zorgt voor een tijdloze klassieke uitstraling. Onze collectie landelijke binnendeuren omvat diverse modellen met de kenmerkende barnwood look, beschikbaar in verschillende houttinten.

Albo landelijke binnendeuren Barndeuren Simon Maree Deurenspecialist

Meer weten?

Meer informatie of advies over landelijke binnnendeuren, Albo deuren of onze andere merken? Maak een afspraak in een van onze showrooms of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Impressie Weekamp deuren

 
 
 

Impressie Albo deuren