Van sectionale naar openslaande garagedeuren

Heeft u momenteel sectionale garagedeuren en wilt u deze vervangen door openslaande garagedeuren? Wij hebben een breed assortiment aan openslaande garagedeuren. Van klassiek en landelijke garagedeuren tot aan modernere stijlen. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met passie voor het vak. Bij het kiezen van de juiste openslaande garagedeur staan wij u bij tijdens het adviesgesprek in één van onze showrooms. Wij hebben showrooms in Berkel en Rodenrijs, Almere en Cruquius (Haarlem). Wij ontzorgen u in het gehele proces van advies, aankoop en inmeting tot aan de montage en nazorg toe. Samen vinden wij een perfecte oplossing voor u. 

 

 


 

Sectionale deuren vervangen door openslaande garagedeuren op maat

Sectionale deuren zijn niet altijd het meest praktisch en kunnen storingen krijgen wanneer er elektra op aangesloten is. Een praktische optie om gemakkelijk in en uit te lopen bij het gebruik van een fiets of motor is een openslaande garagedeur. Simon Maree Deurenspecialist biedt op maat gemaakte garagedeuren die aanzienlijk beter geïsoleerd zijn dan ouderwetse kanteldeuren en bovendien bijzonder veilig zijn tegen inbraak. Bij Simon Maree Deurenspecialist heeft u de volledige vrijheid om de afmetingen, uitstraling en kleur van uw openslaande garagedeur te bepalen. U kunt kiezen uit verschillende opties, zoals deuren met HR++ glas, verticale panelen en veel meer.

 

Inmeten en montage

Het inmeten en het monteren van openslaande deuren kunt u aan ons toevertrouwen. Wij beschikken over een eigen montageteam met jarenlange ervaring in het inmeten en monteren van openslaande garagedeuren. Naast het perfect afhangen van deuren beschikken we ook over een groot assortiment hang- en sluitwerk. Zo kunt u de openslaande garagedeur geheel naar eigen wens maken. 

 

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze openslaande binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken