Voordeuren in regio Leiden

Sluit uw voordeur niet meer goed of wilt u gewoon een mooiere voordeur en woont u in de regio leiden? Uw voordeur zorgt voor een goede eerste indruk. Bij Simon Maree heeft u veel keus en kunt u kiezen in landelijke, klassieke of moderne voordeuren. Ook het glassoort, materiaal, handgreep en beslag kunt u samenstellen zodat u een voordeur krijgt die bij uw smaak en woning past. Bekijk onze verschillende voordeuren hieronder ter inspiratie of maak direct een afspraak voor een persoonlijk advies in één van onze showrooms die vanuit Leiden, Lisse, Warmond of Noordwijk bereikbaar zijn.

 

 

 

Moderne, landelijke of klassieke voordeur

Voor zowel moderne als klassieke voordeuren kunt u bij ons terecht. Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een mooie kwaliteitsdeur. Wij zorgen voor een eerlijk advies, perfecte bewerking en maatwerk in het afhangen van voordeuren.

In de showroom hebben wij een dertigtal voordeuren staan om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Wij hebben echter honderden modellen die wij bij u kunnen plaatsen. In de onderstaande video informeren wij u graag wat verder over onze werkwijze en vakmanschap.

Functioneel en inbraakbestendig

Naast stijlvol moeten voordeuren ook functioneel zijn. Zo zijn onze voordeuren altijd tocht en vochtvrij. Daarnaast kunnen onze voordeuren geleverd worden met het nieuwste veiligheidsbeslag, van 3 punt sluitingen tot en met anti-kerntrek beslag. Onze voordeuren beschikken allemaal over het politiekeurmerk voor inbraakbestendigheid.

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze voordeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Landelijk & klassieke voordeuren

Moderne voordeuren

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}