Muurkleur kiezen? Welke binnendeur past hierbij? Advies in Almere

Wij krijgen vaak de vraag onder onze Social Media posts over de muurkleur en/of welke verf er wordt gebruikt. De kleur van de binnendeur speelt tegenwoordig een belangrijke rol, de binnendeur wordt namelijk steeds meer gezien als een onderdeel van het interieur dus is de kleur net zo belangrijk. Er zijn zoveel verschillende kleuren die een interieur mooier kunnen maken dus de keuze is niet zo snel gemaakt. Wij kunnen de keuze wel een stuk makkelijker maken voor u.

 

Onze binnendeuren van hout of aluminium zijn beschikbaar in diverse kleuren. Bij een houten deur is zelf iedere kleur als aflak mogelijk. Met een RAL kleuren waaier kunt u de kleur van de verf voor het aflakken bepalen. Komt u uit Almere Poort, Amsterdam, Huizen, Amersfoort, Lelystad of regio Almere en wilt u weten wat er mogelijk is bij u thuis? Bezoek onze showroom in Cruquius of Almere en kom langs voor een adviesgesprek. Zo heeft u een binnendeur die goed aansluit bij uw interieur. Deze meten en monteren wij met eigen personeel bij u thuis.Steel look binnendeuren passen in ieder interieur, zowel modern als klassiek, en zijn ook nog eens zeer functioneel. Onze steel look deuren hebben het robuuste uiterlijk van staal, maar zijn voordeliger, lichter en eenvoudiger te plaatsen. Zowel onze stalen deuren als steel look deuren zijn mogelijk in diverse kleuren zoals messing, brass, wit en meer. Deze meten en monteren wij volledig ontzorgd bij u thuis.

Witte, bronzen en zwarte binnendeuren

Naast alle functionele voordelen van onze steel look deuren, zijn er ook pluspunten op het gebied van looks en uitstraling. U kunt de deuren in verschillende kleuren bestellen en aflakken om ze helemaal naar eigen smaak te maken. Niet alleen de steel look deuren, maar ook onze dichte houten binnendeuren zijn compleet in stijl van uw interieur te maken door al de mogelijkheden in kleuren.

Bekijk onze steel look deuren galerij hieronder of download onze exclusieve deuren brochure ter inspiratie.

Download brochure

Maatwerk en montage

Deurenspecialist Simon Maree beschikt over een eigen montageteam en werkplaats. Hierdoor kunnen onze vakmensen zowel binnendeuren op maat maken als perfect inmeten en afhangen. Ook na de installatie van uw deur(en) staan wij nog voor u klaar!

Project met witte steel look binnendeuren

 

Assortiment

Ons assortiment van steel look deuren bestaat uit verschillende soorten kozijnen of omlijstingen en meerdere deurvarianten en kleuren. Wij gebruiken speciale comfortscharnieren en als de deur breder wordt dan 1000mm kunnen we ook een perfect werkend pivot- of taats-scharnier gebruiken. Het is ook mogelijk om de draairichting, het glas en de roedeverdeling van de deuren naar uw wensen in te richten. Ons assortiment:

  • Stalen binnendeuren
  • Stalen wand en deur
  • "Normale" steel look deuren
  • Taats/pivoterende deuren
  • Klapdeuren
  • Plafondhoge deuren
  • Schuifdeuren
  • Steel look wand en deur

Meer weten?

Meer informatie over onze binnendeuren? Maak een afspraak in een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Almere of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

 

Impressie steel look deuren

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogussen ter inspiratie

 

{cookie}

{/cookie}