Taatsdeuren als meubelstuk

Waarmee je je in huis nog kunt onderscheiden? Met een taatsdeur. Simon Maree Deurenspecialist in Berkel en Rodenrijs is één van de drie adressen in Nederland waar deze exclusieve deuren op maat worden gemaakt.

Unieke taatsdeuren

Onvermijdelijk, in dit geval, om eens niet met de deur in huis te vallen. Geweldig zo’n taatsdeur, maar hoe diep moeten we er voor in onze buidel tasten? "Een taatsdeur is een nicheproduct, bestemd voor de jetset – het hoge segment. Voor een taatsdeur betaal je al gauw vier- tot vijfduizend euro,’’ becijfert Sam Maree (26) zoon van Simon Maree van Simon Maree Deurenspecialist uit Berkel en Rodenrijs.

 

 

 

Alles van A tot Z geregeld

De taatsdeuren gaan niet als zoete broodjes over de toonbank. "Mensen die geïnteresseerd zijn in een taatsdeur willen dat ook niet, ze willen bewust niet dezelfde deur als bij de buren. Er zijn er maar drie van in Nederland, bedrijven die taatsdeuren leveren. Je hebt verschillende tussenpersonen die taatsdeuren aanbieden maar het a tot en met z-verhaal, van meten tot plaatsen, daarin zijn we redelijk uniek. Wij, en nog twee andere speciaalzaken in Nederland. Onderscheiden doen ze zich in Berkel en Rodenrijs in service. Alles in één hand, luidt het motto. Zodra er een schijf tussenkomt ben je de controle al kwijt,’’ vindt Sam Maree.

Taatsdeuren zijn meubelobjecten

Een taatsdeur is een chique woord voor klapdeur, deze deur kan aan weerszijden open en is in alle mogelijke materialen verkrijgbaar. Van staal tot bamboe, van brons tot Marokkaans kalkglanspleister. Klapdeur dekt echter niet de volledige lading. De verwarring met die gelamineerde saloondeurtjes zou te snel ontstaan. Taatsdeuren zijn meubelobjecten. Deze deuren zijn aanwezig in je huis.

Onzichtbaar scharnier 

De hoge kosten van taatsdeuren zitten ‘m vooral in het onzichtbare scharnier. "We hoeven met dit scharnier maar zes millimeter in de tegel. Tegenwoordig heeft bijna iedereen vloerverwarming. Die verwarming blijft onaangetast. Garantie tot aan de deur? Hoe vaak we deze grap al niet hebben gehoord? Op taatsdeuren zit zes jaar garantie. Zijn er daarna problemen komen we nog steeds langs. Over zijn klantenkring laat Sam Maree omwille van de privacy weinig los. Met jetset doel ik niet uitsluitend op BN’ers. We hebben laatst een complete bibliotheek gebouwd bij een Rotterdamse professor. Een vooraanstaand man, maar ik denk niet dat jij weet wie hij is.’’

"Geen zaagsel in het haar van onze klanten"

Met enkel taatsdeuren zou Simon Maree Deurenspecialist geen bestaansrecht hebben. "Dat klopt. Zouden we ons beperken tot taatsdeuren hadden we de crisis niet overleefd. We hebben binnendeuren voor elk budget. Onze afgelakte binnendeuren zijn in de btw zelfs goedkoper dan die bij de bouwmarkt. Voor die prijs leveren wij ze op maat af. Geen zaagsel in het haar van onze klanten", lacht Sam Maree.

Bron: AD

Onderstaand enkele voorbeelden van schitterende taatsdeuren.

 

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

{cookie}

{/cookie}

Meer weten?

Meer informatie of advies over onze taatsdeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?