Landelijke binnendeuren

Heeft uw woning een landelijk interieur en bent u op zoek naar deuren die uw interieur nog sfeervoller maken? Wij beschikken over een groot assortiment landelijke binnendeuren. Wilt u landelijke binnendeuren met glas of een deur zonder glas, met vier panelen? Bij Simon Maree heeft u keuze genoeg.

Landelijk effect

Al onze klassieke deuren geven een landelijk effect. Wij kunnen ook voor een perfecte bewerking en maatwerk in het afhangen van landelijke binnendeuren zorgen. Kom gerust eens langs in onze showroom voor extra inspiratie. 

Persoonlijk advies

Het uitzoeken van een nieuwe landelijke binnendeur is niet eenvoudig. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. 

Meer weten?

Meer informatie over onze landelijke binnendeuren? Maak een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

 

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?