Sinds 1923

Loftdeuren

Deurenspecialist Simon Maree is al sinds 1923 hét adres waar u moet zijn voor een kwaliteitsdeur die aansluit bij uw smaak en inrichting.

Bezoek showroom
Loftdeuren - 1
Loftdeuren - 2

Loftdeuren

Bent u op zoek naar een loftdeur? Als u met loftdeur een authentieke schuifdeur met schuifsysteem bedoeld, bent u op de goede pagina terecht gekomen. We beschikken over een ruim assortiment loftdeuren. Van landelijke houten loftdeuren, tot strak ogende 'stalen' loftdeuren. Alle deuren beschikken over een perfect werkend schuifsysteem. Het is ook mogelijk om loftdeuren door ons op maat te laten maken. 

Stalen loftdeuren

We zien de laatste tijd steeds meer vraag naar krachtige "stalen loftdeuren". Met zwart geanodiseerd aluminium, een licht en onderhoudsvriendelijk materiaal, wordt een ware “stalen deuren” look gecreëerd. Onze "stalen loftdeuren" zijn een strak ogende blikvanger in uw interieur en ook nog eens ruimtebesparend. Eigenlijk passen onze stalen loftdeuren in ieder interieur, zowel modern als klassiek. Anyway Doors is onze nummer 1 keuze voor stalen loftdeuren/schuifdeuren!  

Loftdeuren Hout Staal Simon Maree Steel Look Binnendeuren Plafondhoog Kamerhoog Zwart Houten Deuren Nieuw

Wensen, levensstijl en smaak

Uw wensen, levensstijl en smaak zijn leidend in ons persoonlijk advies bij het vinden van de deur die bij u past. Het is immers niet eenvoudig om een geschikte deur uit te zoeken. Persoonlijk advies is waar Simon Maree al sinds jaar en dag om bekend staat. Verder beschikt Simon Maree over een eigen montageteam waardoor uw deur altijd perfect wordt afgehangen. 

Meer weten?

Meer informatie over onze loftdeuren? Maak dan gerust een afspraak in onze showroom of neem direct contact met ons op.

 

Afspraak maken

Inspiratie

Bekijk onze Pinterest ideeëncatalogus ter inspiratie

Wilt u een afspraak maken in een van onze showrooms? 
Afspraak maken

Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Deurkrukken

Naast deuren kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan deurkrukken in elke kleur en materiaal die u maar wenst. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste beslissing, zodat uw deur er schitterend uit komt te zien.
Hang- en sluitwerk en deurkrukken

Perfect afhangen van uw deur

Met ons eigen montageteam leveren en monteren wij deuren en kasten puntgaaf. Wij zijn niet voor niets al sinds 1923 gespecialiseerd in het afhangen van deuren, houtbewerking en montage. Wij staan garant voor kwaliteit en staan ook na het afhangen van uw deur voor u klaar.

Advies op maat

Wilt u advies op maat over nieuwe binnen- of buitendeuren in uw woning of pand?